Pinkille ja Tixialle mitalit!

Sunnuntaina 2.11. kisattiin TUL:n Varsinais-Suomen piirin avoimet joukkuevoimistelukilpailut Kupittaan urheiluhallissa. TNV:ltä oli mukana kolme joukkuetta Pink, Lime ja Tixia. Pink ja Lime voimistelivat 10-12 vuotiaiden sarjassa ja Tixia 14-16 vuotiaiden sarjassa.Pink ylsi huippuhienoon suoritukseen! Ohjelma oli täsmällinen ja tempasi myös yleisön mukaansa. Tästä loistosuorituksesta tuli uran paras kategoria 2, bonuksia ja pronssimitalit kiven kovassa 20 joukkueen 10-12v. sarjassa!  Paljon onnea Pink!Myös Tixian kisakausi saatiin vihdoin käyntiin, erittäin vaikean, loukkaantumisten sävyttämän, alkusyksyn jälkeen. Kisasuoritukseen mahtui kuitenkin paljon onnistuneita kohtia ja yhtäaikaisia sarjoja. Niinpä Tixia palkittiin hopeamitaleilla. Nyt on viikko aikaa  hioa ongelmakohtia. Ja ensi lauantaina lähdetään nostamaan pisteitä!

Lime voimisteli myös ehjän kokonaisuuden ja paransi suoritustaan!

 

 

pink