Minirytmisissä huikeita TNV suorituksia

Voimisteluseura Elise järjesti 25.-26.10. perinteikkään jo 30. kerran järjestetyn Minirytmiset-kilpailun. TNV osallistui kisaan huikealla 12 tytön määrällä, kun Glitterirytmisten Vanessa, Kerttu, Gabriella, Leena, Mimosa, Sini ja Julia sekä Kristallirytmisten Viivia, Vanessa, Ilona, Ilona ja Iida kisasivat omissa ikäsarjoissaan.

Ikäsarjassa 8-10 TNV:n Kerttu Viitakangas sai vanneohjelmallaan kultaa ja oli vapaa-ohjelmassa upeasti neljäs ja samassa ikäluokassa 2006 syntynyt Mimosa Turunen pallo-ohjelmallaan hopeaa ja oli vapaaohjelmallaan seitsemäs. Edelleen ikäluokassa 8-10 Gabriella Sokolova oli onnistuneella vapaaohjelmallaan kolmas.

Joukkueiden valmentaja Noora Palmroos sanoo ”Erityisen iloinen olen tietysti Kertun ja Mimosan kokonaissuorituksista, mutta haluaisin nostaa esiin myös Gabriellan suorituksen vapaaohjelmassa. Laadukkaalla harjoittelulla saadaan aikaan mieletöntä kehitystä.”

 

Minirytmiset2014_glitterit_kerttuv Minirytmiset2014_glitterit_gabriella Minirytmiset2014_rytmiset