Alueen asemalla lähes 100 TNV voimistelijaa

Länsi-Suomen aluekilpailussa ja alueen asemalla voimisteli yhteensä lähes 120 Turun Naisvoimistelijoiden voimistelijaa. Huikea määrä 4-17 -vuotiaita voimistelijoita osoittaa, että pystymme tarjoamaan liikuntaa jokaiselle omalla tasollaan kohti omaa huippuaan. Tavoitteellisen kilpavalmennuksen lisäksi seurassa on mahdollista harrastaa mm. esiintyvän voimisteluryhmän Esteticalin ja Estetical Juniorin riveissä.

Lauantain kisapäivän tunnelmia voi käydä kurkkimassa täältä. Sunnuntain asemalla nähtiin hienoja suorituksia ja lähes sata TNV voimistelijaa. Näin suuresta määrästä olisi hieno saada yhteiskuva, mutta tapahtuman suuren osallistujamäärän vuoksi osa voimistelijoista ehtii aina poistua ennen kuin viimeiset pääsevät edes paikalle.

Osalle voimistelijoista voimistelu asema toimii hyvänä harjoituskilpailuna kauden pääkilpailuihin, kun taas pienimmillä voimistelijoilla ja harrasteryhmillä alueen asema, satoine katsojineen, on kauden kiistaton päätapahtuma.

Diorit_LS_asema_marras2014

Diorit asemalla

Karneolit_LS_asema_marras2014

Karneolit päättivät syksyn kisakauden Länsi-Suomen alueen asemalle. Ensi keväänä vuorossa 10-12v sarja!

Heliot asemalla suorituksen jälkeen

Heliot asemalla suorituksen jälkeen

Estetical

Estetical

Estetical Junior

Estetical Junior

Joukkueiden lisäksi asemalla esiintyivät Kristallirytmiset ja Glitterirytmiset vapaa- ja välineohjelmillaan. Muutamilla rytmisillä kisakausi jatkuu vielä marraskuun viimeisenä viikonloppuna, mutta muilla alkaa poikkeuksellisen pitkä peruskuntokausi. Valmentajan tavoite on kehittää voimistelijoiden nopeutta ja liikkuvuutta talvikuukausien aikana.

 

 

Kiitos Turun Pyrkivälle huikeasta kisaviikonlopusta ja mahtavista voimisteluelämyksistä joita saimme taas kokea. Kiitokset myös seuran tuomareille ja arveille!