PiNKin upea päätös kisakaudelle!

Menneenä viikonloppuna, 29.-30.11.2014, Valkeakoskella järjestettiin joukkuevoimistelun välinesarjojen SM-kilpailut, Juniori Cupin finaali ja 10-12 -vuotiaiden valtakunnallinen kilpailu, joka oli samalla TNV:n joukkueiden PiNKin ja Limen kauden päätöskisa. Arpaonni oli antanut PiNKille suoritusnumeron 2. omassa sarjassaan ja tytöt pääsivät matolle heti kisan alkuun. Joukkue oli, pienistä suoritusvirheistä huolimatta, tyytyväinen kokonaisuuteen, jolla se sijoittui upeasti kategoriaan 1! Tytöt saivat kotiintuomisina hienon kategorian saavuttamisen lisäksi myös mitalit. Tyttöjen ja valmentajien työ jatkuu ensi kaudella 12-14-vuotiaden sm-sarjassa. Onnittelut hienosti menneestä kaudesta tytöille ja valmentajille, Karoliina Nevä ja Petra Strahl, ja onnea uuteen sarjaan. Limen kauden päätös toi joukkueelle kategorian 5.

Valkeakosken kisojen kanssa yhtä aikaa kisattiin Espoon Tapiolassa rytmisen voimistelun luokkakilpailut. Kisaamassa olivat TNV:n Leena Seesranta, Sini Wiklund sekä Ilona Niittymäki, joka voimisteli itsensä hienosti seuraavaan luokkaan sijoittuen kategoriaan 2.

Kiitokset kisajärjestelyistä Haka Gymille sekä SVS ja SVS Espoolle.

 

Kuvat PiNKin blogista: http://pinkjoukkue.blogspot.fi/