Upeita esityksiä jälleen Joulunäytöksessä!

Turun Konserttisali täyttyi 9.12. tiistai-iltana lukuisista pienistä esiintyvistä tytöistä ja pojista, vanhemmista, joukkuevoimistelijoista, aikuisesiintyjistä, perheliikunnan esiintyjistä, senioriesiintyjistä, rytmisistä voimistelijoista, tanssijoista, seuran talkooväestä ja lähes tuhatpäisestä yleisöstä kun TNV:n joulunäytös “Joulumarkkinat” tarjosi upeaa katsottavaa.

Konserttitalolla riitti vipinää ja vilskettä jo ennen näytöksen alkua, kun ryhmät harjoittelivat esityksiä vielä viimeisen kerran. Joulunäytös alkoi tsemppipalkintojen ja menesteidenpalkintojen jaolla, jossa palkittiin joukkueiden ja valmennusryhmien tsempparit ja kaudella menestyneet voimistelijat ja tanssijat.

Joulunäytöksessä oli esillä kaikkien ryhmien syksyisen aherruksen tulos. Taas kerran näimme TNV:n uskomattoman laajan lajien ja ikäryhmien kirjon, kun lavalla nähtiin esiintyjiä aina vauvaikäisistä seniori-ikäisiin ja harrasteryhmistä kovatasoisiin kilpaurheilijoihin.

Lukuisten TNV:n valmennusryhmien osaaminen kasvaa vuosi vuodelta ja iloiset harrastajat saavat olla ylpeitä osaamisestaan. Kokonaisuutta täydensivät kekseliäät koregrafiat ja kauniit esiintymispuvut.

Taas tänäkin vuonna joulutunnelma tuntuu alkavan seuran lämminhenkisestä joulunäytöksestä. Suuret kiitokset kaikille esiintyjille, ohjaajille ja valmentajille, talkooväelle ja yleisölle!

 

 Katso kuvia joulunäytöksen tunnelmallisista esityksistä