Kaksi kultamitalia TNV:lle luokkanousukilpailuissa!

Upeat 1LK:n voimistelijat

Upeat 1LK:n voimistelijat

Mimosa nappisuorituksilla ansaittuun kultaan 3luokassa!

Mimosa nappisuorituksilla ansaittuun kultaan 3luokassa!

14-15.3 Voimisteluseura Elisen järjestämissä luokkanousukilpailuissa Helsingissä saatiin nauttia TNV valmennuksen pitkäjänteisen ja eteenpäinpyrkivän työn tuloksista. 1 lk kisassa Toini Antila (2007) voitti hienosti kultaa ja Alli, Anna, Emma, Anna, Maisa ja Olivia sijoittuivat kategoriaan 1. Lisäksi Milana ja Nea kauniisti kategoriaan 2.

3 lk kisassa Mimosa Turunen voitti selkeällä piste-erolla kultaa erityisesti vanneohjelman huikeiden onnistumisten lisäksi täsmällisesti suoritetulla vapaaohjelmallaan.

5 lk kisassa ei tällä kertaa nähty huikeita onnistumisia. Valmennuspäällikkö Noora Palmroos ei ole kuitenkaan valmis tinkimään piiruakaan ohjelmien vaikeusosista. ”Ohjelmat ovat vaativia ja hyviä. Tytöt sen sijaan vielä nuoria. Meillä ei ole mitään syytä kiirehtiä luokkanousuja, vaan panostamme kestävään huippuvoimisteluun ja tyttöjen tulevaisuuteen Suomen kärkitasolla.

TNV:n ahkerat tytöt saivat myös kiitosta ja mainintaa olemalla avuksi järjestävälle seuralle lapputyttöinä. Hyvä Glitterien Gabriella ja Kerttu!

Kiitokset Eliselle kivoista kilpailuista ja onnea kaikille palkituille! Kilpailujen kaikki tulokset näet täältä: http://www.elise.fi/elise/tapahtumatjatulokset/luokkakilpailu_14.-15.3.2015/index.html