Mustan Kissan Cup avasi TNV:n joukkuevoimistelun kilpailukauden!

Mustan Kissan Cup on Mäntsälän Voimistelijoiden perustama kansallinen joukkuevoimistelukilpailu. Ensimmäinen Mustan Kissan Cup järjestettiin vuonna 1996. Kilpailu on valtakunnallisesti yksi suurimmista, ja mukana on vuosittain yli 100 joukkuetta.

Kilpailu järjestettiin 21-22.3. TNV:ltä kilpailuissa mukana olivat Karneolit, Lime, Pink ja Tixia.

Lauantaina Mäntsälään lähtivät Pink ja Tixia. Tixian tytöillä jännitys oli kova, mutta suoritus meni oikein hyvin ekaksi kisaksi. Pisteitä tuli 16.87 ja ne oikeuttivat kuudenteen sijaan kovassa seurassa. Onnistunut kauden aloitus siis.

MÄNTSÄLÄ3

PiNKillä jäi vielä huimasti parannettavaa tuleviin ja tärkeämpiin kilpailuihin, mutta ensimmäinen kisa 12-14SM sarjassa ja pisteet 13.60 oli hyvä aloitus ja siihen oltiin ihan tyytyväisiä. Kuukauden sairastelukierre verotti harjoitusaikaa ja paljon on vielä tehtävää, mutta kilpailuja on vielä moneksi edessä. PiNKin vahva ja yhtenäinen tahto, motivoitunut harjoittelu ja ammattitaitoiset valmentajat aikaansaavat sen, että tästä tulee vielä erittäin hyvä!

MÄNTSÄLÄ4

Sunnuntaina Mäntsälässä Limellä ja täysin uudella kokoonpanolla ja valmennustiimillä, oli jännittävä päivä, joka päättyi kaikkien kannalta positiivisesti. Kokoonpano on saanut vahvistuksia nuoremmista tytöistä ja rytmisen voimistelun puolelta, joten alkukeväänä lähdettin työstämään ohjelmaa ja joukkueen yhtenäisyyttä perusasioista.
Kilpailusuoritus oli hermostunut, joka näkyi eriaikaisuutena ja tasapainovirheinä. Joukkue eläytyi tästä huolimatta hienosti ”Filmitähdet”-koreografiaan, ja saavutti ensimmäistä kertaa kategorian 4. ”Olemme tyytyväisiä kategoriaan, vaikka suoritukseen jäi vielä paljon parannettavaa. Kisajännityskin on nyt koettu uudella tiimillä, joka madaltaa kynnystä taas seuraavaan kisaan. Lähdemme työstämään ohjelmaa eteenpäin, ja haemme lisää suoritusvarmuutta heti ensi viikonloppuna Caribia Cupista. Iso kiitos myös kannustusjoukoille jotka lähtivät mukaan reissuun, sekä kaikille niille jotka ovat olleet mukana luomassa uutta pohjaa motivoituneelle joukkueelle.”

Limen lisäksi kilpailuissa Sunnuntaina mukana olivat Karneolit. Karneolit kilpailivat tänään Mäntsälässä ensimmäistä kertaa 10-12-vuotiaiden sarjassa. Ohjelma sujui jännityksen asteeseen nähden hyvin. Kuvioissa tosin näkyi, että pari tyttöä puuttui sairastumisten takia. Karneolit sijoittuivat kategoriaan 8. Tästä pyrimme parantamaan loppu kevään kisoihin. Ensi viikolla hiotaan ohjelmaa ja esiintymisvarmuutta Caribian kisaa silmällä pitäen.

KARNEOLIT