Sirkku Vuori kunniakiltamuoriksi ja Sinikka Suovanen kiltamuoriksi

IMG_1919Lauantaina 25.4. vietettiin Tnv:n Killan vuosikokous/kevätjuhlaa. Läsnä oli n. 50 kiltasiskoa. Ohjelmaa esittivät Iiti ja Tero Elomaa, laulamalla mukavia pimpparaudalla säestettäviä ”pelimannilauluja”,  suloiset Estetical-junior-ryhmän ”Peppi”-voimistelijat, Charleston-pukuiset senioritanssijat ja Maila Sepän luennon aiheena oli ”Aina voi vielä hengittää”. Kaikki esitykset ja yhteislaulut kruunasi Arja Lylyn suvereeni säestystaito. Vuosikokousosuudessa hyväksyttiin toiminta- ja tilikertomukset sekä vuoden 2015 toimintasuunnitelma. Sirkku Vuori valittiin killan Kunniakiltamuoriksi ja uudeksi kiltamuoriksi tuli Sinikka Suovanen. Emännistössä  pitkään  ahertanutta Pulmu Heinosta kiitettiin ruusulla ja tilalle valittiin Pirjo Johnsson.

”Loisto keltanarsissin kauniin, kevään tunteen meille tuo, kukan hehkuva keltainen väri, ilon esiin loihtii ja luo.”