Julia Laineen huikea kausi maajoukkueen jäsenenä huipentui Suomen Mestaruuteen!

UUTINEN2

Julia on kilpaillut kuluneen kauden rytmisen voimistelun nuorten maajoukkueen jäsenenä, yhdessä Milja Närevaaran, Ada Oikarin, Amanda Virkkusen ja Juulia Vainion kanssa.

Joukkue on kiertänyt monia kansainvälisiä kilpailuja ympäri maailmaa mm. Viron miss valentinessa, Portugalissa, Unkarissa ja Italiassa. Joukkueen kauden huipentuma ja päätavoite oli EM-kilpailut Minskissä. Erittäin kovatasoisessa kilpailussa joukkueen ensimmäiseen näyttöön mahtui muutama harmillinen virhe, mutta tytöt paransivat hienosti toiseen näyttöön ja lopullinen sijoitus oli 14/25. Nuorten maajoukkueen lisäksi Suomen delegaatiossa kilpaili Jouki Tikkanen ja Ekaterina Volkova, jotka ylsivät suomen historian parhaaseen sijoitukseen ollen 6.

UUTINEN6

Suomen Delegaatio EM-kilpailuissa!

Tytöt yhdessä Ekaterina Volkovan ja Jouki Tikkasen kanssa

UUTINEN9

Julia (vasemmalla) ja Ada EM-Kilpailuissa!

Joukkueen viimeinen kilpailu oli paras mahdollinen lopetus kaudelle, kun tytöt nappasivat kultamitalin SM-kilpailuista.

SM Kultamitalistit <3

SM Kultamitalistit <3

 

UUTINEN8

Joukkue nähdään yhdessä vielä ainakin esiintymässä Gymnaestrada tapahtumassa.

Vaikka yläaste-ikäinen Julia joutui käymään monta kertaa viikossa pääkaupunkiseudulla treenaamassa ja päivät venyivät pitkiksi oli matka maajoukkue urheilijana huikea ja ikimuistoinen kokemus. Julia sai hyvän valmennuksen ja kokemuksien lisäksi uusia tärkeitä ystäviä. Julian henk.koht valmentaja Eveliina haluaa kiittää kaikkia jotka ovat olleet joukkueen matkassa mukana. Tuomareita, lajipäällikkö Emmaa, kaikkia valmentajia ja erityisesti joukkueen päävalmentajaa Tatjana Golovinaa! Julia jatkaa nyt kotisalilla suurella motivaatiolla, innolla ja kovilla tavoitteilla kohti yksilökautta.

Tytöt kuvassa maailman huippujen Yana Kudryatsevan ja Margarita Mamun kanssa

Tytöt kuvassa maailman huippujen Yana Kudryatsevan ja Margarita Mamun kanssa

 

Joukkue hopea sijalla Baltic Hoop kilpailussa, riikassa.

Joukkue hopea sijalla Baltic Hoop kilpailussa, riikassa.

Suomen nuorten maajoukkue yhdessä venäjän ja Azerbaidžanin maajoukkueiden kanssa

Suomen nuorten maajoukkue yhdessä venäjän ja Azerbaidžanin maajoukkueiden kanssa

Turun Naisvoimistelijat kiittää Juliaa ja kaikkia yhteistyössä mukana olleita jännittävästä matkasta jota olemme saaneet seurata ja toivottaa Julialle ja Eve Valmentajalle onnea ja menestystä tuleviin yksilökilpailuihin!