Terveisiä Gymnaestradasta!

Huikea viikko Helsingin Gymnaestradassa alkaa olla lopuillaan.  Päättäjäisiä vietetään huomenna lauantaina.  Tunnelma Helsingissä on ollut mahtava.  Liikunnan ilo ja kansainvälinen ystävyys ovat hallinneet tapahtumia ja näytöksiä.  Nähtävää ja koettavaa on ollut yllin kyllin, ja järjestelyt ovat sujuneet mutkattomasti.  Suomalaisina voimme olla erittäin ylpeitä.  Ylpeitä voimme olla myös kaikista TNV:läisistä, jotka ovat olleet mukana ja esittäneet taitojaan tapahtumassa.  Meitä on matkassa 81 osallistujaa!  Eilen on julkistettu, että seuraava Gymnaestrada järjestetään Itävallan Dornbirnissä 7.-13.7.2019.  Kannattaa olla mukana!

Flying Colours hallikokonaisuuden esiintyjäkaarti

Flying Colours hallikokonaisuuden esiintyjäkaarti

TNV:läisiä Golden Time halliesityksessä

TNV:läisiä Golden Time halliesityksessä

Dance like a Woman tanssiesitys valloitti Senaatintorin yleisön

Dance like a Woman tanssiesitys valloitti Senaatintorin yleisön