Rytmisten kisakausi hienosti lentoon

Rytmisten kisakausi on lähtenyt lentoon jopa odotuksia korkeammin. Julia Laineen kisamenestys on ollut noususuuntaista. Ikäkausikilpailussa Julia sijoittui 7/21 ja EliseCupissa jo sijalle 4/15. Lokakuussa Julia kisaa vielä Kolmen lajin kilpailussa Tampereella ja SM-karsinnassa Turussa.

Seuran nuorempien rytmisten kanssa Elise Cup sujui niin ikään mainiosti. 11-vuotiaiden sarjassa Gabriella Sokolova (kuvassa keskellä) otti sarjansa pronssia  ja 8-10 -vuotiaiden sarjassa Vilma Kangas oli viides ja Mimosa Turunen seitsemäs.

Parillisten luokkien luokkakilpailussa Espoossa Mimosa (2006) ylsi 4 lk hopealle, vaikka uutta pallo-ohjelmaa oli harjoiteltu vasta viikko. Kilpailun voitti Johanna Pulkkinen (2001), Olarin voimistelijoista.

Ym. kisojen tulokset löydät kuvan alta.

rytkäsyksy2015

Julia, Gabriella ja Mimosa

Rytmisen voimistelun ikäkausikilpailut, SVS

Elise Cup tulokset

RV Luokkakilpailut (2, 4, 6 ja joukkueet)