Touhukas tammikuu

Paremmin ei juhlavuosi 2016 olisi voinut alkaa!  Lounais-Suomessakin kunnon talvi pitkästä aikaa, ja TNV:ssä salit täynnä iloisia jumppaajia.  Tuttujen tuntien lisäksi ohjelmaan on saatu uutuuksia; pikkuakrobaatit, alkeisbaletti ja Enerkids lapsille sekä Lavis aikuisille.  Yleisön pyynnöstä myös senioribaletti on palautettu ohjelmaan.

Ensimmäinen Lavis-tunti valloitti kävijät tiistai-aamuna.  Viikonloppuna tätä hikisenhauskaa tuntia pääsee kokeilemaan myös osana Sunday Special -ohjelmaa klo 11:15-12:15 Energymissä.  Sopii hyvin myös aloittelijoille ja senioreille.  Ohjaajana toimii Kirsi Heikkilä.

Kuvassa Jenna Arvola

Kuvassa Jenna Arvola

 

Jos vuodenvaihteen herkuttelu jätti jälkensä, nyt on mahdollisuus liittyä painonhallinnan pienryhmään, jota vetää työharjoittelijamme Jenna Arvola.  Mukaan otetaan 8-10 seuran jäsentä.  Projektin kokonaiskesto on 3,5kk, ja ensimmäinen tapaaminen on sunnuntaina 31.1.2016 klo 13:00-14:00 Energymissä.  Tiedustelut ja ilmoittautumiset jenna.arvola95@hotmail.com