TNV:n rytmisille mitalisadetta Minirytmiset-tapahtumasta

Kampin Minirytmiset -tapahtumaan 31.10.2010 osallistuneet Mina ja Julia osoittivat olevansa vahvoja kilpailijoita.TNV rytmisille sateli mitaleita, tuloksena vietiin kotiin 8-10 -vuotiaiden sarjassa kaiken värisiä mitaleja: kultaa Julialle vapaaohjelmasta ja Minalle naruohjelmasta, hopeaa Minalle vapaaohjelmasta ja pronssia Minalle vanneohjelmasta.Molemmat tytöt suorittivat vapaaohjelmansa varmasti ja upeilla suorituksilla TNV:n tytöt ottivat komean kaksoisvoiton, kun vapaaohjelmalla kilpaili yhteensä 36 voimistelijaa. Kolmanneksi vapaaohjelmalla voimisteli Olivia Ishii, SVSE.Minalle taisteli naruohjelmallaan ensimmäiselle sijalle, vaikka alku ei onnistunut totuttuun tapaan. Narukilpailun toisella sijalla oli Vanessa Jasnikovski, SVS ja kolmantena Olivia Ishii, SVSE.
Molempien tyttöjen vanneohjelmat onnistuivat lähes nappiin ja tuloksena saavutettiin hieno Julian ensimmäinen sija ja Minan kolmas sija. Toiseksi sijoittui SVS:n Alesia Kolomainen. Kokonaisuudessaan vanteella kilpailussa voimisteli 28 osaanottajaa.
Julia osallistui kilpailuun myös pallo-ohjelmalla, jonka suoritus ei onnistunut aivan samaan tapaan kuin edellisenä viikonloppuna Saksan Pader Cupissa. Pari merkittävää pallon pudotusta tiputti Julian pallokilpailussa 4. sijalle. Kilpailussa TNV:n tuomarina toimi Eveliina Koskelo ja valmentajana Sini Kotilainen.
Näet Minirytmisten -kilpailun kaikki tulokset täältä.