Huhtikuussa hyppimään

Kangoo Jumps on saapunut Turkuun!  Tunnilla jalassa on hyppyjalkineet, jotka ovat iskunvaimennuskykyiset ja auttavat vähentämään tärähdyksen vaikutuksia jopa 80%.  Jalkineet toimivat siis eräänlaisina minitrampoliineina.  Tunnilla lihakset vahvistuvat, kalorit palavat ja sydämen sekä hengityselinten toiminta tehostuu.  Ja ennen kaikkea – tunnilla on hauskaa!  TNV tarjoaa jäsenilleen ilmaiset kokeilukerrat Vähäheikkilän koululla kolmena lauantaina (9., 16. ja 23.4.) klo 13:00-14:00.

Veronica

 

Ohjaaja Veronica Deac ottaa vastaan ilmoittautumisia tekstiviestillä, sähköpostilla ja Facebookissa (045 6005999 / deac.veronica(at)gmail.com).  Ilmoita hänelle nimesi ja kengän kokosi sekä tunti, jolle haluat osallistua.  Saat Veronicalta vahvistuksen, jos olet mahtunut mukaan.  Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi, ilmoita siitä Veronicalle.  Tunnille mukaan juomapullo ja jalkaan pitkävartiset sukat.  Tervetuloa hyppimään!