Estetical Premiumille kunniamaininta valtakunnallisessa Show:ssa

TNV:n esiintyvä voimisteluryhmä Estetical Premium osallistui sunnuntaina 24.4. Valkeakoskella järjestettyyn valtakunnalliseen Show-tapahtumaan.

Kerran viikossa harjoitteleva ja kaikille 13-15 –vuotiaille voimistelusta kiinnostuneille tarkoitettu joukkue osallistui historiansa toiseen Show-tapahtumaan.  Joukkue lähti matkaan aikaisin sunnuntaiaamuna iloisin mutta hieman jännittynein mielin.  Estetical Premium onnistui omassa suorituksessaan upeasti sairastumisista huolimatta ja ahkera harjoittelu palkittiin.  Joukkue osallistui Keijupölyä-ohjelmallaan näytössarjan nuorten vapaasarjaan ja palkittiin sarjassaan kunniamaininnalla. Hienoa tytöt!

Tyttöjä valmentavat Hanna Anttila ja Mirva Lintunen, jotka syystäkin ovat tällä hetkellä onnesta ja ylpeydestä sekaisin.

Estetical Premium Seuraavan kerran Estetical Premium esiintyy seuran kevätnäytöksessä toukokuussa.