Sporttiklubit

Sporttiklubi 3-4v
Tytöille ja pojille suunnattu sporttinen tunti, jossa tutustutaan monipuolisesti liikuntaan. Sporttiklubissa liikutaan eri tavoin, teemoin ja harjoitellaan erilaisia perusliikkeitä. Tavoitteena on oppia myös ryhmässä toimimista leikkien ja erilaisten pelien avulla. Lapsen ketteryys, motoriikka, tasapaino ja sosiaaliset taidot kehittyvät varmasti Sporttiklubilla.

Sporttiklubi 5-7v
Tytöille ja pojille suunnattu sporttinen tunti, jossa tutustutaan monipuolisesti liikuntaan. Tunneilla pelataan, kuntoillaan ja liikutaan monin eri tavoin kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä. Sporttiklubissa lapsen kunto, liikkuvuus, koordinaatio, tasapaino ja sosiaaliset taidot kehittyvät. Tunti sopii sinulle, vaikka et olisi harrastanut aikaisemmin liikuntaa. Tunti sopii erinomaisesti myös muiden liikuntaharrastuksen tueksi.