Kolmen lajin kilpailusta mitaleja

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna TNV:n rytmiset osallistuivat Tampereella järjestettyyn kolmen lajin kilpailuun sekä yksilösarjassa että pre-nuorten joukkueena. Koko kilpailussa nähtiin upeita kilpa-aerobic-, joukkuevoimistelu-ja rytmisen esityksiä. Kiitos kisajärjestäjille!

Pre-nuorten nauhajoukkue saavutti molemmissa näytöissä uudet ennätyspisteensä ja voitti sarjassa hopeaa. Kultaa nappasivat Elise-J:n Sarabit ja pronssia Elise Vantaan Hopeatähdille. Nauhajoukkueen kausi huipentuu pre-junnujen kilpailuun 19.-20.11.

Kolmenlajinkilpailu_Glitterit_102016

Yksilöiden kaksiotteluun osallistui yhteensä 21 voimistelijaa. TNV:n Mimosa, Toini, Vanessa, Amanda ja Emma sijoittuivat upeasti kisan kuuden parhaimman voimistelijan joukkoon, pronssin karatessa upeasti voimistelleen Anastasia Rogozhinan suorituksilla täysin ansaitusti Tampereelle. Onnea tytöille ja valmentajille!
Kolmenlajinkilpailu_rvyksilöt_palkitut_102016

Kiitos tuomareille ja valmentajille kisapäivästä!

TNV:n rytmisten kisakausi jatkuu heti ensi viikolla Nooran ja voimistelijoiden matkatessa Unkarin Pecsiin kilpailemaan.

Kolmen lajin kilpailun tulokset Kisapalvelussa.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa.