Upea päätös kisakaudelle

Joukkuevoimistelussa kilpaillaan kolmella tasolla: SM-sarjat, Kilpasarjat ja Harrastesarjat.  Viikonlopun kisoissa Turussa nähtiin hienoja suorituksia, ja oman kaupungin joukkueet keräsivät mitaleita eri sarjoissa.  TNV:tä edusti Tixia-joukkue, joka saavutti 16-20-vuotiaiden kilpasarjassa pronssia.  Joukkuetta valmentavat Karoliina Nevä, Anna Nurmi, Raija Nurmi ja Petra Strahl.  Sykähdyttävän hienosta ohjelmasta vastasivat Karoliina ja Petra.  Lämpimät onnittelumme voimistelijoille, valmentajille ja taustajoukoille!  Tytöt eivät ihan vielä pääse joululomalle, sillä edessä on esiintyminen seuran juhlanäytöksessä Logomossa lauantaina 10.12.  ”Tänään käy luonani eilinen” -näytöksessä pääsemme nauttimaan sekä kilpavoimistelijoiden että harrasteryhmien esityksistä.  Mukana ryhmiä vauvasta vaariin.  Liput myy Lippupiste.

Kuvassa Tixia pronssikruunu kutreillaan

Kuvassa Tixia pronssikruunu kutreillaan