”Mun elämän jännittävin hetki”

Kaksi vuotta sitten salolainen Toini Antila (2007), katsoi kotona livelähetystä Miss Valentine -kilpailusta ja ilmoitti isälleen, että ”menee tuonne”. Isä yritti toppuutella tyttöä ja muistutti, että edustuspaikan eteen on tehtävä lujasti töitä.

Tänä vuonna siitä tuli totta. Toini edusti helmikuussa Suomea, Tartossa järjestetyissä Miss Valentine -kilpailuissa. Toini kilpaili kisassa kolmella välineellä ja sijoittui hienosti kaikilla välineillä palkintosijoille ja jäi harmillisesti vanteella ja pallolla vain 0,1 pisteen päähän mitalisijasta. 

Toinin omin sanoin naruohjelman suoritus oli hänen ”elämänsä jännittävin hetki”. Miss Valentine olikin Toinin tähän astisen voimistelu-uran suurin kilpailu ja taso huikean kova. Torstaina suoritetussa naruohjelmassa jännitys näkyi pienenä hapuiluna, mutta kahden päivän tauko ennen seuraavia välineitä teki tehtävänsä ja aikaisin lauantaiaamuna suoritettu vanneohjelma oli lähes nappisuoritus. Toini voimisteli omalla tasollaan ja pisteet olivat sen mukaiset. 

MV_2017_ToiniAntila_naru

Rytmisen voimistelun päävalmentaja Noora Palmroos oli tyytyväinen Toinin onnistumiseen vanneohjelmassa. ”Narun hapuilun jälkeen Toini keräsi itsensä upealla tavalla lauantain vanneohjelmaan. Vaikka kotisalilla saadaan puhtaita suorituksia harjoituksesta toiseen, tarvitaan paljon kisoja ja toistoja, jotta suomalaiset pääsevät valloittamaan suuret areenoja kansainvälisissä kisoissa. Kiitos liitolle tästä mahdollisuudesta.”