Energizerien kuulumiset

Syksy on saanut vauhdikkaan alun TNV:n Energizer tanssijoukkueessa.

Riina siirtyi kesän lopuksi äitiyslomalle ja valmennusvastuun ottivat Birgitta Pajunoja ja Jenny Pitkäkaski. Birgitta vastaa joukkueen kisaohjelman koreografiasta, jonka treenaaminen onkin lähtenyt käyntiin mukavasti. Koreografia on haastava, mutta motivoituneet tytöt tarttuvat haasteeseen hymyssä suin. Marraskuussa startataankin sitten ensimmäisiin kisoihin Glow-tanssikilpailuihin Helsingissä. Kaiken kaikkiaan joukkue kisaa neljässä kilpailussa syyskaudella.

Uudet valmennuskuviot tuovat myös uusia tuulia treeneihin. Ensimmäinen treenileiri pidettiin syyskuussa Uittamon koululla yhdessä Enerstars joukkueen kanssa. Leirillä opeteltiin koreografian lisäksi ponnistustekniikan hiomista ja ilmaisuharjoitteita. Lokakuussa vietämme toisen leiripäivän ja hiomme ohjelmaa kisakuntoon.

Kaikki ei aina kuitenkaan ole pelkkää treeniä ja ankaraa harjoittelua vaan välillä tytöt rentoutuvat yhdessä, kuten syyskuun treenileirin päätyttyä viettämällä joukkueiltaa uiden ja saunoen. 

Näissä tunnelmissa on mukava lähteä kohti kisakautta!