Energizerien syksyn kuulumisia

Tanssin Energizer joukkueen syksy on ollut täynnä My Cup of Tea -esityksen treenejä ja kisoja. Syksy on siis vierähtänyt nopeasti, mutta hyvissä tunnelmissa.

Treeneissä on käynyt ulkopuolisia vieraita antamassa palautetta ja kehitysideoita, kiitos Marko Carlson ja Sanni Koivisto, rakentava palaute on aina parasta ja kehittävintä. Lisäksi joukkue on saanut fysioterapeutti Mirkan ohjeistuksella apuja liikeratoihin sekä omiin ongelmakohtiin. Yhteistyö näiden tahojen kanssa jatkuu pitkin kautta.

Kisakausi startattiin Helsingin Glow -tanssikilpailuista. Vaikka mitallisijoille ei sijoituttu, niin tuomareiden hyvä palaute energisestä suorituksesta ja ilmaisusta lämmitti mieltä ja kehitysehdotukset tuotiin hyvin treenisalille. 

Lumossa kisattiin joulukuun alussa Turussa ja sijoituttiin viidenneksi. Suoritukseen ei ehkä oltu täysin tyytyväisiä ja töitä pitää vielä tehdä kovasti. Joukkueella kuitenkin säilynyt hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki läpi kauden ja loppuun asti vedetään täysillä.

Joulukuussa kisataan viimeisen kerran 16.12 Nunnavuoressa TUL Varsinais-Suomen piirin tanssikilpailuissa, sen jälkeen alkaa joulutauko ja tammikuussa kiinni uusiin haasteisiin.

Energizer on myös mukana seuran joulunäytöksessä Konserttitalolla 12.12.2017 klo 18.00.