Puheenjohtajan helmikuun kokoustiedote

Turun Naisvoimistelijoiden johtokunta kokoontui helmikuussa toista kertaa minun johdollani. Johtokunta on päässyt hyvin juoneen kiinni ja tammikuun kokouksessa tehty vastuualueiden jako vaikuttaa osuneen nappiin. Tammikuun kokouksessa päätimme, että pyrin kirjoittamaan jokaisesta kokouksesta lyhyen kokoustiedotteen, jossa tiivistän erityisesti jäseniä koskevia päätöksiä. 

Kokouksessa päätettiin mm. 28.4. järjestettävän Valokeilassa -tanssikatselmuksen sarjoista, maksuista ja järjestelyistä. Tanssisektori on tehnyt hienoa työtä suunnitellessaan täysin uutta tapahtumaa Turun seudun tanssijoille.

Kupittaalla 8.5. järjestettävän koko seuran yhteisen Kevätkarnevaalin teemaksi vahvistettiin Mahtava meri. Näytöstyöryhmä kokoustaa vielä helmikuun aikana ja antaa tarkempia ohjeita ohjaajille ja valmentajille mahdollisimman pian. Oman ryhmän meriaiheista teemaa voi alkaa jo miettimään.

Johtokunta keskusteli myös Suomi Gymnaestradaa koskevista maksuista ja korvauksista sekä seuran osallistujamäärästä. TNV tulee näkymään ja kuulumaan monella tavalla Suomi Gymnaestradan turuilla ja toreilla. Yli 90 osallistujan hallikokonaisuus, kenttäohjelmat Arjen ilo, Valon leikki, Ääretön liike, Tahdon tietää kaiken, Lumo -kilpailun tapahtumajärjestelyt sekä majoituskoulun isännöinti keräävät TNV:läiset yhteen. Upea joukko voimistelijoita ja vapaaehtoisia osallistuu kesän kuumimpaan tapahtumaan. 

Johtokunta kävi lisäksi kokouksessa keskustelua mm. seuran taloudesta, tiedotuksesta ja markkinoinnista, henkilöstöasioista, seuran kevätkokouksesta (21.3.), lasten ja nuorten liikunnan ydinsisällöistä ja Voimisteluliiton tarjoamasta aikuisten ryhmäliikunnan tuntiluokituksesta. Valmennukseen liittyen selkiytettiin ohjeistusta tuomarin ja valmentajan matkakulujen korvaamisesta. 

Voimisteluliiton kevätkokoukseen seuraa edustamaan valittiin puheenjohtaja Salonen. Seuraavan kerran johtokunta kokoontuu 11.3. Esityslistalle toivottavat asiat tulee toimittaa sihteerille viimeistään viikkoa ennen kokousta. 

Kokousterveisin,

Ninni