Rytmisen rinkivalinnat tehty

Kuva: Sami Tapio

Voimisteluliitto on vahvistanut lasten ja nuorten valmennusjärjestelmän mukaiset rinkivalinnat. Nuorten valmennusryhmään eli niin sanottuun N-ryhmään on Turun Naisvoimistelijoista valittu vuonna 2003 syntynyt Elli Virtanen. Lasten valmennusrinkiin, minirinkiin, valittiin Mimosa Turunen (2006), Toini Antila (2007) ja Victoria Lassila (2008). Lisäksi Vanessa Vainio on ringin varasijalla kaksi. Turun Naisvoimistelijat onnittelee voimistelijoita ja vamennustiimiä hyvästä työstä!

Valmennusrinkien valitsijoina toimivat Voimisteluliiton tiedotteen mukaan rytmisen voimistelun asiantuntijat Klara Kodra (nuorten olympiavalmentaja), Laura Ahonen (naisten maajoukkueen päävalmentaja), lajipäällikkö Emma Kurki, ammattivalmentaja Maria Golovina (Venäjä) sekä leirin kouluttajat Irina YushinaSilja AhonenIrina Petukhova ja Marina Petrakova. Lajiasiantuntijaryhmä on vahvistanut valinnat.

Linkki liiton uutiseen N-ryhmän valinnoista ja minirinkien valinnoista