Uusi tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018

Olemme huomioineet 25.5.2018 voimaan astuvan uuden tietosuoja-asetuksen. 
Meillä on yhdistyksenä lainsäädännöllinen velvoite ylläpitää jäsenrekisteriä.  Jäsenrekisterissä käsiteltävät tiedot ovat: nimi, syntymäaika, postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.  Rekisterin käyttötarkoitus on rekisteröityjen jäsentietojen hallinta jäsenyyden aikana sekä seuran sisäinen markkinointi.

Käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja niihin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi.  Henkilötiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

Jokaisella rekisterissä olevalla tai hänen huoltajallaan on pääsy omiin tietoihinsa salasanalla, jonka ohjelma on luonut rekisteröitymisen yhteydessä.

Mahdolliset kysymykset ja pyynnöt voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen tnv@tnv.fi
Rekisteröity voi myös ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti tai kirjallisesti allaolevaan osoitteeseen:

Turun Naisvoimistelijat ry
Vähäheikkiläntie 56 C, II krs
20810 Turku
040 4161906