TNV:ssä aloittaa kaksi uutta päävalmentajaa!

.

Joukkuevoimistelun päävalmentajana aloittaa TNV-läisille tuttu kasvo Karoliina Nevä

”Minulle voimistelu on aina ollut osa elämää, ensin voimistelijana ja vuodesta 2000 lähtien myös valmentajana. Siirryin voimistelu-urani alussa telinevoimistelusta joukkuevoimisteluun, joka valloitti heti sydämeni. Urani parhaimpia saavutuksia ovat joukkuevoimistelun MM-hopea vuonna 2001 ja MM-pronssi vuonna 2000. Valmennuskokemusta minulla on sekä rytmisestä että joukkuevoimistelusta. Joukkuevoimistelua olen valmentanut kilpa- ja SM-sarjassa sekä MM-tasolla. Nykyään vastaan Tixia-joukkueen valmennuksesta ja koreografioista yhdessä Petra Strahlin kanssa. Tärkeät arvot valmennuksessa ovat laatu, terveys ja innostava ilmapiiri. On hienoa aloittaa tuleva yhteistyö TNV:n valmentajien kanssa.”

Kiinnostaako joukkuevoimistelu?
Ota yhteys Karolinaan: 040 530 60 65 / karoliinaneva@hotmail.com

 

Rytminen voimistelu saa päävalmentajakseen olympiamitalistin Anna Glazkovan

”Olen Anna Glazkova Valko-Venäjältä. Voimistelijana minulla on melko menestyksekäs ura takanani; olen vuoden 1998 rytmisen voimistelun maailmanmestari ja Sydneyn olympialaisten hopeamitalisti vuodelta 2000. Euroopan- ja maailmanmestaruuskisoissa sekä World Cupissa olen saavuttanut useita mitaleja. Oman aktiiviurani jälkeen aloitin rytmisen voimistelun valmentamisen. Seitsemän vuoden aikana olen valmentanut Valko-Venäjällä, Ruotsissa, Etelä-Koreassa sekä Singaporessa. Lasten ja nuorten kanssa työskentely sekä heidän avustamisensa tavoitteiden saavuttamiseksi on lähellä sydäntäni. Oman äidinkieleni lisäksi puhun ruotsia ja englantia. Suomen kielikin varmasti tulee pikkuhiljaa tutuksi. Olen onnellinen uudesta työpaikastani Turun Naisvoimistelijoilla, ja tulen tekemään parhaani seuran ja voimistelijoiden eteen.”

Kiinnostaako rytminen voimistelu?
Tule kokeilemaan rytmistä voimistelua olympiamitalistin sekä suomalaisten ammattivalmentajien johdolla. TNV toivottaa kaikki rytmisestä voimistelusta kiinnostuneet vuonna 2008-2014-syntyneet kokeilemaan lajia valmentaja Anna Glazkovan johdolla. Avoimet kokeilukerrat järjestetään kahtena maanantaina: 20.8. ja 27.8. klo 16:30-18:00 Lintulan voimistelusalissa osoitteessa Eerikinkatu 7, Turku (ylin kerros). 2007 ja aiemmin syntyneitä pyydämme olemaan yhteydessä Maiju Korpelaan oikean ryhmän kokeilukerran järjestämiseksi. Kokeilukerrat ovat maksuttomia. Ilmoittaudu mukaan / kysy lisätietoja: Maiju Korpela 041 50 66 893