Avoin työpaikka

Turun Naisvoimistelijat (TNV) on vuonna 1906 perustettu perinteikäs liikuntaseura. TNV on pysynyt ajan hermoilla läpi vuosikymmenten jatkuvan kehittämistyön ja mukautumiskyvyn johosta. Eri sektorit tarjoavat mahdollisuuden harrastaa liikuntaa seurassa monipuolisesti: tarjontaa on lapsille, nuorille, aikuisille ja senioreille. Valmennussektorin alla voi harrastaa ja kilpailla rytmisessä ja joukkuevoimistelussa sekä tanssissa.

Turun Naisvoimistelijat ry hakee 1.2.2019 alkaen (tai sopimuksen mukaan) TOIMINNANJOHTAJAA.

Toiminnanjohtajan tehtävänä on vastata seuran operatiivisesta toiminnasta sekä toimia työntekijöiden esimiehenä. Talouden hallinta, seuran toiminnan organisointi, raportointi, yhdistyksen edustaminen, yhteistyö seuran johtokunnan kanssa, sekä seuratoiminnan jatkuva kehittäminen ovat merkittävä osa toiminnanjohtajan toimenkuvaa.

Odotamme tulevalta toiminnanjohtajalta määrätietoista otetta seuran jokapäiväisessä toiminnassa, halua visioida ja toteuttaa uudistuksia sekä kykyä toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Valmiudet yhteistyö-verkostojen luomiseen ovat seuratoimijalle välttämättömiä, kuten myös avoin vuorovaikutussuhde seuran johtokunnan kanssa.

Työ on itsenäistä ja monipuolista sisältäen myös ilta- ja viikonlopputyötä. Kokemus taloushallinnosta ja esimiestehtävistä sekä seura- ja liikunta-alan tuntemus ovat eduksi hakuprosessissa.

Hakemukset palkkatoiveineen osoitetaan TNV:n varapuheenjohtajalle Veera Salokankaalle 7.12.2018 mennessä osoitteeseen Vähäheikkiläntie 56 C, 20810 Turku tai sähköpostitse rekrytnv@gmail.com. Lisätietoa tehtävästä antaa Veera Salokangas p.0407085446, pe 16.11. klo 9-10, ti 20.11. klo 9-10 ja ti 4.12. klo 15-16.