Turun Naisvoimistelijoiden toiminnanjohtajaksi Merina Ahti

Merina Ahti on valittu TNV:n uudeksi toiminnanjohtajaksi 1.2.2019 alkaen. Merina Ahti on 37-vuotias tradenomi Turusta. Hän on työskennellyt TNV:ssä jo vuoden 2008 helmikuusta alkaen, aloittaen aulaemäntänä ja siirtyen siitä edelleen seuran tiedotus- ja markkinointivastaavaksi. Välillä hän työskenteli Turun Ju-jutsuseuran toiminnanjohtajana ja Lastenliiton Varsinais-Suomen piirikoordinaattorina. Naisvoimistelijoille Merina palasi takaisin liikuntasihteerin tehtävään keväällä 2018.

”Johtokunta on vakuuttunut Merinan seuratyön osaamisesta, TNV:n kehityshalusta ja -ideoista, kielitaidosta ja ihmissuhdetaidoista.” perustelee seuran varapuheenjohtaja Veera Salokangas johtokunnan valintaa. Toiminnanjohtaja valittiin usean hakijan joukosta.

Merina Ahti on iloinen ja kiitollinen saamastaan luottamuksesta. ”Olen tehnyt työni TNV:ssä aina innolla ja suurella sydämellä. On erittäin hienoa jatkaa työtä nyt TNV:n toiminnanjohtajana. Minulla on suuri into ja kiinnostus kehittää seuran toimintaa vielä paremmaksi ja toimivammaksi yhdessä johtokunnan kanssa.”

Merina Ahti on monelle tuttu kasvo Energymillä,
TNV:n toiminnanjohtajan tehtäviin hän siirtyy 1.2.2019 alkaen