Tervetuloa kokeilemaan rytmistä voimistelua

Kiinnostaako rytminen voimistelu?

Tule kokeilemaan rytmistä voimistelua olympiamitalistin sekä suomalaisten valmentajien johdolla.
TNV toivottaa kaikki rytmisestä voimistelusta kiinnostuneet vuonna 2009-2014-syntyneet kokeilemaan lajia Anna Glazkovan johdolla. Anna on rytmisen voimistelun maailmanmestari ja Sydneyn olympialaisten hopeamitalisti, ja hän toimii TNV:n rytmisen voimistelun päävalmentajana. Avoin kokeilukerta järjestetään maanantaina 21.1. klo 16:30-18:00 Lintulan voimistelusalissa osoitteessa Eerikinkatu 7, 20100 Turku (ylin kerros).

2008 ja aiemmin syntyneitä pyydämme olemaan yhteydessä Maiju Korpelaan oikean ryhmän kokeilukerran järjestämiseksi. Kokeilukerrat ovat maksuttomia. Ilmoittaudu mukaan / kysy lisätietoja: Maiju Korpela 041 50 66 893

Tervetuloa!