TNV:n kesäleirit tulevat!

TNV:n kesäkuu alkaa perinteisesti kesäleirien merkeissä. Ensimmäisellä viikolla on ohjelmassa jumppaleiri ja toisella viikolla valmennuksen voimisteluleiri. Kesäleirit ovat avoimia kaikille, tutustu tarjontaa lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla 3.-7.6.2019 Energymillä 7-10-vuotiaille tarkoitettu jumppaleiri, jossa ohjelmassa: reipas sekoitus jumppaa, tanssia, ulkoilua, leikkejä, pelejä ja kivaa yhdessäoloa rennolla fiiliksellä – tule mukaan! Leiri sopii ihan kaikille, niin tytöille kuin pojille. Ilmoittautuminen leirille käynnissä nyt, lue lisää jumppaleiristä täältä >> 

Kesäkuun toisella viikolla 10.-13.6.2019 Syvälahden koululla 5-10-vuotiaiden valmennuksen voimisteluleiri. Leiri on avoin kaikille eli voimistelutaustaa ei leiriläiseltä edellytetä. Leiriohjelma pitää sisällään mm. balettia, tanssia, yleisurheilua, cheerleadingia, luovia improvisaatio tunteja sekä tietysti voimistelua monimuotoisesti. Leiri on suunniteltu ilon ja uusien asioiden oppimisen kautta. Lue lisää valmennuksen voimisteluleiristä täältä >>

Lisätietoja kesäleireistä: merina.ahti@tnv.fi / 040 7436 281