Tule meille töihin!

Etsimme Liikuntakeskus Energymiin toista palveluvastaavaa!

Palveluvastaavan työtehtäviin kuuluu jäsenpalvelu ja -neuvonta, jumppakorttien myynti, jäsenrekisterin ylläpito ja aula- ja liikuntasalitilojen siistiminen, sekä tavaroiden järjestely. Toivomme, että olet iloinen ja reipas, ja pystyt toimimaan huolellisesti myös kiireisissä tilanteissa. Olet ahkera, sosiaalinen ja luotettava. Meille tärkeintä on löytää näihin tehtäviin sopiva ja luotettava henkilö. Työ on osa-aikainen noin 10-15h viikossa. Työaika on vaihteleva, ja se sijoittuu arki-iltoihin (ma-to) ja lauantaiaamupäiviin.

Perehdytämme sinut työhön, ja työ alkaa tämän jälkeen helmikuun alkupuolella.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 31.1.2020 mennessä osoitteeseen merina.ahti@tnv.fi.

Tiedustelut merina.ahti@tnv.fi / 040 7436281.
Täytämme työpaikat sopivan henkilön löydyttyä.