Tule meille töihin!

Etsimme Liikuntakeskus Energymiin palveluvastaavaa ja viikkosiivoojaa

Palveluvastaavan työtehtäviin kuuluu jäsenpalvelu ja -neuvonta, jumppakorttien myynti, jäsenrekisterin ylläpito ja aula- ja liikuntasalitilojen siistiminen, sekä tavaroiden järjestely. Toivomme, että olet iloinen ja reipas, ja pystyt toimimaan huolellisesti myös kiireisissä tilanteissa. Olet ahkera, sosiaalinen ja luotettava. Meille tärkeintä on löytää näihin tehtäviin sopiva ja luotettava henkilö. Työ on osa-aikainen noin 10-15h viikossa. Työaika on vaihteleva, ja se sijoittuu arki-iltoihin (ma-to) ja lauantaiaamupäiviin.

Lisäksi etsimme Energymiin ahkeraa ja huolellista viikkosiivoojaa. Työaika yksi ilta (3-4 tuntia) viikossa, mielellään sunnuntai-iltaisin.

Perehdytämme töihin elokuun lopulla, ja työ alkaa tämän jälkeen syyskuun alkupuolella.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 12.8.2019 mennessä osoitteeseen merina.ahti@tnv.fi. Ilmoita hakemuksessa kumpaan työtehtävään haet. Voit toki hakea myös molempiin työtehtäviin. Tiedustelut merina.ahti@tnv.fi / 040 7436281. Täytämme työpaikat sopivan henkilön löydyttyä.