Koronavirus-tiedote jäsenille

Tiedote TNV:n jäsenille – päivitetty 19.3.2020 klo 12.00

 

Hyvä TNV:n jäsen,

TNV:n seuratoiminta on koko muun yhteiskunnan kanssa yllättävässä tilanteessa. Suomen hallitus on todennut maassa vallitsevan poikkeustilan, ja vallitsevan koronavirustilanteen takia valmiuslaki astui voimaan. Toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Tilanne on seuran talouden ja toiminnan jatkuvuuden kannalta erittäin haastava. Uskomme, että TNV on seura, joka voi osoittaa tässä tilanteessa yhteishenkeä ja joustavuutta, tulee onnistumaan toiminnassaan parhaiten sen jälkeen, kun poikkeustilanne on ohi.

Kolmannen sektorin toimijana TNV ei ole voittoa tavoitteleva taho, vaan maksuilla katetaan toiminnasta syntyviä kuluja. Vaikka emme voi tässä poikkeustilanteessa tarjota normaalia, ohjattua toimintaa, on meillä yhä paljon juoksevia kuluja. Lisäksi kevään tärkeimmät varainkeruutapahtumat, mm. seuran kevätnäytökset on jouduttu valtioneuvoston ohjeiden mukaan peruttamaan.

Toivomme, että yhteisöllinen seurahenki auttaa kannattelemaan sekä TNV:n että meidän jäsenet tämän poikkeuksellisen ajankohdan ylitse. Voimisteluperhe on parhaimmillaan yhteisö, jonka jäsenet yhdessä tukevat ja omalla toiminnallaan auttavat tässä vaikeassa tilanteessa, jotta TNV:n toiminta voi jatkua normaalisti poikkeustilan jälkeen.

Tällä hetkellä toimintamme on tauolla ainakin 13.4.2020 asti. Tarkkailemme tilannetta koronaviruksen liittyen, ja pohdimme TNV:n johtokunnan kanssa, miten toimintamme tauon jälkeen jatkuu. Voimisteluliiton ja Olympiakomitean ohjeistuksen mukaan toimintamaksua ei tarvitse palauttaa, jos harjoitukset ja tapahtumat siirretään myöhempään ajankohtaan tai järjestetään vaihtoehtoista toimintaa. Tiedotamme lisää tilanteen edetessä, ja pyrimme järjestämään jäsenille toimintaa. Tällä hetkellä TNV:n Facebook-svuilla on jumppavinkkejä ja lisää videoita on tulossa!

Tällä hetkellä suunnitelmissa on, että:

  • TNV:n kevätkokous siirtyy myös edelleen eteenpäin, uusi suunniteltu ajankohta on ke 29.4.2020
  • Molemmat kevätnäytökset on peruutettu 6.5.2020 ja 9.5.2020
  • Kesäleirien valmistelu on ainakin toistaiseksi käynnissä

Seuraattehan tiedotustamme niin nettisivuilla kuin somessakin.
Pysyttehän terveenä näinä haasteellisina aikoina – paljon tsemppiä kaikille!

TNV:n johtokunta