Tue TNV:n toimintaa!

Kolmannen sektorin toimijana TNV ei ole voittoa tavoitteleva taho, vaan maksuilla katetaan toiminnasta syntyviä kuluja. Vaikka emme voi tässä poikkeustilanteessa tarjota normaalia, ohjattua toimintaa, on meillä yhä paljon juoksevia kuluja. Lisäksi kevään tärkeimmät varainkeruutapahtumat, mm. seuran kevätnäytökset on jouduttu valtioneuvoston ohjeiden mukaan peruttamaan.

Toivomme, että yhteisöllinen seurahenki auttaa kannattelemaan sekä TNV:n että meidän jäsenet tämän poikkeuksellisen ajankohdan ylitse. Voimisteluperhe on parhaimmillaan yhteisö, jonka jäsenet yhdessä tukevat ja omalla toiminnallaan auttavat tässä vaikeassa tilanteessa, jotta TNV:n toiminta voi jatkua normaalisti poikkeustilan jälkeen.

Seuran vaikeaa tilannetta voit nyt tukea tekemällä lahjoituksen suoraan seuran tilille. TNV:n pienkeräys (lupanumero RA/2020/411) on käynnissä 10.4.-1.7.2020 välisen ajan. Kaikki yli 20€ lahjoittaneet saavat oman nimensä halutessaan Energymin seinälle tulevaan tauluun. Lisäksi kaikkien lahjoituksen tekevien kesken arvotaan 10x-lipukesarja (1 nippu) sekä Gutzin toilettilaukku. Arvonta suoritetaan 2.7.2020.

Tilinumero: FI14 4309 0010 4150 65  / Turun Naisvoimistelijat
Summa: avoin
Viesti: Oma nimesi ja yhteystieto, jos osallistut arvontaan

LÄMMIN KIITOS TUESTASI!