Tiedote TNV:n jäsenille 21.4.2020

TIEDOTE TNV:n JÄSENILLE / 21.4.2020

TNV:n johtokunta on kokoontunut ja olemme tehneet alustavia suunnitelmia TNV:n toiminnan uudelleen käynnistämiseksi. Johtokunta haluaa korostaa, että koronatilannetta seurataan edelleen aktiivisesti, ja nämä suunnitelmat voivat muuttua vielä tilanteiden mukaan. Toivomme, että jäsenet seuraavat edelleen aktiivisesti myös TNV:n kotisivuja ja somea (Facebook ja Instagram), jonne päivitämme ajankohtaista tietoa.

KEVÄTKOKOUS
Seuran kevätkokouksen ajankohtaa on päätetty siirtää, uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

KESÄJUMPAT
Tavoitteena on käynnistää jälleen seuran toiminta kesäjumpilla maanantaina 18.5. alkaen. Toukokuussa jumpat pidetään ulkona, jotta voimme taata riittävät etäisyydet jokaiselle jumppaajalle. Kesäkuun alussa on tarkoitus siirtyä Energymin tiloihin kesäjumppien pariin. Ulkojumppien ja kesäjumppien aikataulut julkaistaan osoitteessa: www.tnv.fi/kesajumpat. Lisäksi ulkojumppien tiedotuskanavaksi olemme perustaneet WhatsApp-ryhmän, jonne pääset liittymään oheisen linkin kautta: https://chat.whatsapp.com/Gt4WifnW5DqEq3Q3AqWmAQ

KESÄLEIRIT
Kesäkuun ensimmäisen viikon jumppaleiri siirretään elokuulle, ja leiri pidetään 3.-7.8.2020.
Muut leirit ovat peruutettu.

VOIT TUKEA SEURAN TOIMINTAA!
TNV:n kevään tärkempien varainkeruutapahtumien (näytökset ja leirit) jäädessä koronatilanteen takia pois ohjelmistosta, on seura taloudellisten haasteiden edessä. Nyt sinulla on kuitenkin mahdollisuus auttaa! Seuran taloustilannetta voit nyt tukea tekemällä lahjoituksen suoraan seuran tilille. TNV:n pienkeräys (lupanumero RA/2020/411) on käynnissä 10.4.-1.7.2020 välisen ajan. Kaikki yli 20€ lahjoittaneet saavat oman nimensä halutessaan Energymin seinälle tulevaan tauluun. Lisäksi kaikkien lahjoituksen tekevien kesken arvotaan 10x-lipukesarja (1 nippu) sekä Gutzin toilettilaukku. Arvonta suoritetaan 2.7.2020.

Tilinumero: FI14 4309 0010 4150 65  / Turun Naisvoimistelijat
Summa: avoin
Viesti: Oma nimesi ja yhteystieto, jos osallistut arvontaan

Lämmin kiitos tuestasi!

 

Tsemppiä kaikille ja muistathan TNV:n nettijumpat osoitteessa: www.tnv.fi/nettijumpat

TNV:n johtokunta ja toiminnanjohtaja Merina Ahti