Tiedote TNV:n jäsenille 20.5.2020

Hei hyvä TNV:n jäsen!
Olemme koonneet tähän tiedotteeseen tärkeää tietoa, joita olemme jo julkaisseet uutisina kotisivuillamme ja somessa. Lisäksi vastauksia meille tulleisiin kysymyksiin. Lämmin kiitos kaikille ymmärryksestänne, kevät on ollut varmasti kaikille poikkeuksellinen enemmän tai vähemmän. Toivottavasti olette voineet ja jaksaneet hyvin. Pian pääsemme jumppaamaan taas yhdessä – mahtavaa!

KEVÄTKOKOUS
Seuran kevätkokous pidetään tiistaina 2.6.2020 klo 17.00 Energymissä.

KESÄJUMPAT
Kesäjumpat alkavat Energymissä 1.6.2020, lisäksi ohjelmistossa on nyt kaksi ulkotreeniä: tiistaisin ja torstaisin. Kesäjumppien aikana Energymillä on käytössä muutamia erikoisjärjestelyjä, luethan ohjeistuksen tarkasti ennen jumppiin osallistumista. Myös aikataulua on hieman muokattu, jotta tuntien välissä on 10 min tauko. Kesäjumppien päivitetyn aikataulun ja kesäjumpparin ohjeistuksen löydät kotisivultamme: www.tnv.fi/kesajumpat.

Lisäksi kesäjumppien tiedotuskanavaksi olemme perustaneet WhatsApp-ryhmän, jonne pääset liittymään oheisen linkin kautta: https://chat.whatsapp.com/Gt4WifnW5DqEq3Q3AqWmAQ

Ikiliikekortilla pääsee osallistumaan poikkeuksellisesti kesäjumppiin. Ikiliike-kortilla pääsee osallistumaan seuraaviin jumppiin kesäkuun ajan:

  • ti-aamun keppijumppa klo 9:00-10:00 / Energym
  • ti-illan ulkotreenit klo 17:00-18:00 / Luolavuori
  • to-illan core+kehonhuolto klo 18:05-19:00 / Energym

KESÄLEIRIT
Kesäkuun ensimmäisen viikon jumppaleiri siirretään elokuulle, ja leiri pidetään 3.-7.8.2020.
Muut leirit ovat peruutettu. 7-11-vuotiaiden jumppaleirillä on vielä tilaa, lue lisää: www.tnv.fi/leirit

SYYSKAUSI
Lapset & nuoret
Keväällä 2020 harrastusryhmissä olleet saavat etuoikeuden ilmoittautua syksyn ryhmiin ennakkoon ajalla 1.-7.6.2020, lisäksi ennakkoon ilmoittautuneet saavat pienen alennuksen syksyn liikuntamaksusta. Lisäinfoa ilmoittautumisesta tulee vielä tarkemmin ennen ennakkoilmoittautumisen alkamista.

Aikuiset
Syyskauden maksuun tulee mahdollisesti jonkinlainen tarjouskampanja vuoden 2020 jäsenille. Tästä tiedotetaan lähempänä syyskauden alkua. Voimisteluliiton ja Olympiakomitean ohjeistuksen mukaan toimintamaksua ei tarvitse palauttaa, koska toiminta on ollut tauolla poikkeustilan vuoksi.

Syyskauden ohjelma tulee olemaan hyvin kevään aikataulun kaltainen. Myös toivomuksia syyskaudelle voi vielä esittää vaikkapa s-postilla tnv@tnv.fi, kiitos!

VOIT EDELLEEN TUKEA SEURAN TOIMINTAA!
Lämmin kiitos teille, jotka ovat jo tukeneet seuran tukea. 
Seuran taloustilannetta voi tukea tekemällä lahjoituksen suoraan seuran tilille. TNV:n pienkeräys (lupanumero RA/2020/411) on käynnissä 1.7.2020 asti. Kaikki yli 20€ lahjoittaneet saavat oman nimensä halutessaan Energymin seinälle tulevaan tauluun. Lisäksi kaikkien lahjoituksen tekevien kesken arvotaan 10x-lipukesarja (1 nippu) sekä Gutzin toilettilaukku. Arvonta suoritetaan 2.7.2020.

Tilinumero: FI14 4309 0010 4150 65  / Turun Naisvoimistelijat
Summa: avoin
Viesti: Oma nimesi ja yhteystieto, jos osallistut arvontaan

Iso kiitos tuestasi!

Muistathan vielä TNV:n nettijumpat osoitteessa: www.tnv.fi/nettijumpat ennen kesäjumppien alkua!

TNV:n johtokunta ja toiminnanjohtaja Merina Ahti