Julialle ylivoimainen voitto Kolmen lajin kilpailussa Tampereella

Perinteinen kolmen lajin kilpailu käytiin lauantaina 13. marraskuuta Tampereella. Joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu ja kilpa-aerobic keräsivät katsomon täyteen voimistelun ystäviä. Paikalla oli seuroja ympäri Suomea. Julia kilpaili 11-vuotiaiden 2-ottelussa ottaen kilpakumppaneistaan selkeän johtoaseman. Toiseksi ja kolmanneksi voimistelivat Ylöjärven Iskun voimistelijat.

Ilman pieniä kommelluksia Julia ei kisasta kuitenkaan selvinnyt: vanneohjelmassa  oli tipahtaa tossu kesken suorituksen, mutta silti Julia tsemppasi puhtaasti ohjelman loppuun saakka. Pallo-ohjelmassa epäonnistui yksi korkean heiton kiinniotto, josta seurasi myös harmillinen rajan ylitys. Sarjan sääntöjen mukaan rajanylityksestä ei kuitenkaan rankaistu miinuspistein ja niinpä molemmista ohjelmista Julia sai tuomaristolta hyvät pisteet. Myös tähtirytmisten Minan oli määrä osallistua kilpailuun, mutta hän joutui peruuttamaan osanottonsa sairastumisen takia.

Enemmänkin toivoisi näkevän kilpailuja, joissa yleisö voisi seurata useampaa lajia samalla kertaa. Kilpailu oli mielenkiintoinen ja säväyttävä kokemus. Järjestelyt hoituivat hienosti, kiitos Sydän-Suomen alueelle kilpailukokemuksesta. TNV:n tuomarina toimi Sini Kotilainen.