Strassirytmisten ensiesiintyminen alueen Asematapahtumassa

Isäinpäivänä sunnuntaina 14.11. Kupittaan urheiluhalli täyttyi jälleen taitavista voimistelijoista, kun Svoli Länsi-Suomen  asemakilpailussa Strassirytmiset näyttivät taitojaan rytmisessä voimistelussa. Vaikka rytmisen ohjelmia on harjoiteltu syksyllä vain kerran viikossa, näkyi harjoittelun tulos siisteinä, rauhallisina ja täsmällisinä rv-ohjelmina. Tytöt ovat menneet eteenpäin syksyn aikana ja tarkuutta ja ojennusta on tullut lisää. Kuitenkin suorituksiin jäi vielä parannettavaa, erityisesti hyppyjen ja vaikeusosien taholla. Strassirytmisten kausi jatkuu uuden vapaaohjelman ja vanneohjelman harjoitteluna. Iloisten tyttöjen kanssa oli ilo olla kilpailemassa, toteavat Strassirytmisten valmentajat Sini ja Anni. Tyttöjen valmentaja Liina oli mukana tapahtumassa arvioimassa suorituksia tuomaripöydän takana.