Uudet TNV:n nettisivut avattiin tänään!

Nyt käännetään uusi lehti TNV:n historiassa. Tänään 7.12.2010 seuran joulunäytöksessä juhlallisesti avataan seuran uusi nettiportaali osoitteessa www.tnv.fi. Seuran uuden sivun grafiikasta ja ulkoasusta on vastannut rytmisen voimistelun valmentaja, tuomari ja arkkitehti Sini Kotilainen. Uusien sivujen teknisestä puolesta on puolestaan vastannut Akseli Palén, joka on tietotekniikkaa opiskeleva tuleva diplomi-insinööri. Akseli opiskelee alaa kolmatta vuotta ja on erikoistunut hypermediaan, joka on melko tuore, erityisesti verkkopalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen keskittynyt tietotekniikan osa-alue.

Nettisivujen suunnittelussa avainasia oli helppokäyttöisyys, toimivuus, edustava ulkonäkö ja päivitystasojen oikeuksien jakaminen seuran eri päivittäjille. Uusilla sivuilla haluttiin tuoda paremmin esille TNV:n erittäin laajaa toimintaa palvellen kaikkia seuran jäseniä. Tärkeää oli myös, että sivuja olisi helppo päivittää – tämä takaisi materiaalin ajantasaisuuden.

Nettisivujen toimivilla ja monipuolisella sisällöllä sekä aktiivisella ja ajantasaisella uutissisällöllä varmistetaan seuran jäsenten entistä parempi palvelu. Harrastetunneilta tullaan tulevaisuudessa päivittämään kuulumisia kuukausittain. Myös seuran aktiivinen ja laaja valmennussektori pääsee paremmin esiin. Aikaisemmalta sivulta saimme paljon palautetta valmennusryhmien sivustojen vanhenemisesta. Nyt kullakin valmennusryhmällä on oma alasivustonsa ja nimetyt ylläpitäjät.

TNV on täynnä erilaisia kiinnostavia ihmisiä ja erilaisia tarinoita, joita haluamme jakaa koko jäsenkunnan kanssa. TNV:n persoonia esitellään Kuukauden TNV:läinen -sivustolla kuukausittain. Seuran matka yli sadan vuoden aikana on ollut kiehtova, lisää voit lukea yli satavuotiaasta seurasta historia -sivulta. Myös seuran liikuntakeskus Energym esitellään, tervetuloa tutustumaan omaan liikuntakeskukseemme. Uutena mahdollisuutena starttaa myös TNV-tori, jossa sinun on mahdollista ilmoittaa myyntiin sinulle tarpeettomat jumppavarusteet. Nämä ja paljon muuta löydät selailemalla uusia nettisivujamme!

TNV:n sisäisen viestinnän keskeisin kanava on extranet, josta löytyy kaikki tarvittava tieto niin ohjaajille, valmentajille, seura-aktiiveille kun tuomareillekin. Seuran ohjaajat voivat extranetissä keskustella keskenään, lukea uusimpia seuran tiedotteita, etsiä tarvittavia yhteystietoja ja ladata seuratoimintaan tarvittavaa materiaalia ja lomakkeita. Extranettiä täydennetään ajankohtaisilla sähköpostisuorilla.

Tervetuloa tutustumaan uusiin sivuihimme! Anna myös palautetta – haluamme palvella Sinua nyt entistä paremmin. Nettisivujen avaamisen kunniaksi jaamme vuoden Energym -jumppakortin palkinnoksi avajaiskilpailun voittajalle, tule ja osallistu!