Julia ja Mina menestyksekkäänä Pader Gymnastics Cupissa Saksassa

Julia ja Mina kisasivat 22.-23.10.2010 Saksassa arvostetussa Pader Gymnastics Cupissa. Perjantaina alkukilpailun jälkeen TNV:n Julia on upeasti finaalissa sarjassa 1998 ja nuoremmat. Mina sijoittui niinikään hyvin ollen alkukilpailun 18. Alkukilpailussa kisattiin naru- ja vanneohjelmilla. Alkukilpailun ohjemat sujuivat paikallaolevan valmentajan Even mukaan Julialta onnistuneesti. Minan ohjelmissa nähtiin tänään pieniä virheitä, mutta kokonaisuus säilyi Even mukaan ehjänä. Esiintyminen oli molemmilla perjantain näyttöjen puolesta eläytyvää.

Alkukilpailusta Julia selvisi hienosti finaaliin, jossa kilpailtiin pallo- ja vapaaohjelmilla.

Julia voimisteli Pader Gymnastics Cupissa Saksassa lauantaina hienosti finaalissa pallo- ja vapaaohjelmilla. Vapaasuoritus oli Julialta varma ja siinä nähtiinkin selkeästi Julian hyvä vartalotekninen osaaminen. Pallo-ohjelma oli kokonaisuutena niinikään hyvä, vain alkuun mahtui yksi liikkuvuusosan harmillinen epäonnistuminen. Sijoittuminen finaaliin oli  Julialle upea saavutus ja lopullinen sijoitus oli hieno 6. sija. Onnittelut ja kiitos koko delegaatiolle hienosta edustuksesta: voimistelijoille Minalle ja Julialle sekä valmentajana matkalla mukana olleelle Evelle. Koko seura kiittää valmennustiimiä ja voimistelijoita hienosta työstä.