Maaliskuun TNV:läinen

TNV on imaissut Ulla Kummalan liikunnan riemuihin

Jo 20 vuotta TNV:n toiminnassa mukana ollut Ulla Kummala on jäänyt liikunnan koukkuun. ”Liikunta hoitaa niin kehoa kuin mieltä, eli kroppa on kunnossa ja mieli pysyy virkeänä.”

Ulla Kummala kuuli ensimmäisen kerran TNV:n toiminnasta 21 vuotta sitten, muuttaessaan Hirvensaloon.

-Perhetuttumme kertoi, että Hirvensalon reippaat naiset käyvät Moikoisten koulussa jumpalla, jota TNV järjestää. Sulattelin asiaa vuoden ja sitten uskalsin lähteä mukaan.

Aktiivisesti liikkuva Ulla pitää TNV:n liikuntatarjontaa hyvänä, mutta uutuudet ovat aina kiva lisä. Varsinkin Flexibar- tunnin uudelleen herättäminen olisi Ullasta mukavaa.

-Yritän löytää mahdollisimman monipuolisen liikuntapaketin joka viikko. Käyn noin kolme kertaa viikossa Energymin tunneilla. Vakiot ovat TNV-pumppi, pallojumppa ja intervalli-body.

Paras muisto TNV:n ja liikunnan parista liittyy tyttären kanssa yhdessä koettuun tuntiin neljä vuotta sitten.

-Tyttäreni innostui TNV:stä ja innosti minua lähtemään Sirkkalan kouluun uudelle liikuntatunnille, joka sisälsi rankkoja lihaskuntoharjoituksia sekä sykkeen kohottamista.  Omat painot otettiin mukaan. Kirsi veti tunnin rautaisella ammattitaidolla. Minulla ja tyttärelläni ei kunto ollut ihan tähän jumppaan kohdallaan, mutta suomalaisella sisulla vedettiin läpi ja tultiin seuraavallekin tunnille. Tunti on jäänyt kummankin mieleen hyvänä muistona.

Muuna vapaa-aikana kädentaidon harrastukset rikastuttavat Ullan arkipäiviä, kuten myös teatteri-toiminta.

-Puolitoista vuotta meni tiiviisti keski-ikäisissä hiuksissa eli Hair musikaalin harjoituksissa sekä esityksissä Logomossa.

Liikuntaharrastuksen aloittamista harkitseville Ulla lähettää energisiä terveisiä.

-Lähdin 20 vuotta sitten TNV:n tielle eikä loppua näy, niin on tämä TNV:n toiminta minut imaissut liikunnan riemuihin. Tunneilla on mukava tunnelma ja tähän voi jäädä koukkuun.

Ulla on maaliskuun TNVläinen

Ulla on maaliskuun TNVläinen