Katselmuksessa lupaavia ohjelmia ja iloisia voimistelijoita

TNV:n valmennuksen katselmuksessa Nunnavuoren palloiluhallissa nähtiin joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun ohjelmia ja eläytyvää voimistelua. Tapahtuman juonsi ahkera ja aikaansaava valmennusvastaava Laura Nikkanen. Oli hieno nähdä seuratovereiden uusia ohjelmia – kaikki kannustivat innoissaan toisiaan. Kaikki joukkueet ja yksilöt saivat esiintymiskokemuksen lisäksi palautetta seuran tuomareista koostuvalta raadilta.

Asema -sarjan joukkueilla uusia haasteita ja vaikeusosia

Seuran pienimmät 05-07 -syntyneet Bolidit ovat oppineet paljon. Pienten tyttöjen ryhmä oli ihastuttava näky esittäessään ensimmäistä kertaa vain oman joukkueen kokoonpanolla yleisölle – tytöt eivät kuitenkaan turhia jännittäneet! Ohjelma sisältö perustuu tyttöjen taitojen kehittämiseen.  Kevätkauden aikana on tarkoitus saada perusasennot kuntoon, lisätä liikkuvuutta sekä opetella esiintymistä ja musiikkiin tekemistä. Bolidit voit nähdä seuraavaksi Turun asematapahtumassa 10.4.2011.

Lupiinien kevätohjelma on  todella ”rock”, menoa ja meininkiä riittää.  Katselmuksessa ohjelma sujui hyvin, vaikka ohjelmaa ei ollut vielä ehditty harjoittelemaan paljon. Tavoitteena Lupiineilla on siisti kokonaisuus tulevissa kisoissa. Seuraavaksi Lupiinit lähtevät rokkaamaan Mäntsälään Mustan Kissan Asemalle.

Pink -joukkueen kausi oli lähtenyt myös hyvin käyntiin. Pink -joukkueen kevään kilpailuohjelma oli vauhdikas ja iloinen kansantanssimusiikkiin tehty joukkueohjelma. Ohjelmaan on lisätty uusia vaikeusosia, joita ei joukkueella olekaan ennen ole nähty. Valmentaja Karoliina Nevän mukaan ”katselmuksen suoritus oli yhtenäinen ja iloinen kokonaisuus. Tästä on hyvä jatkaa.” Pink -joukkueen tavoitteena kaudella on saada onnistuneet kilpailusuoritukset ja kehittyä vaikeusosissa. Myös Pink -joukkueen voit nähdä Mustan Kissan Asemalla.

Geminien kevät on ollut vilskettä täynnä. Tänä keväänä Geminit -joukkue esittää uudistetun ja vaikeutetun version syksyn vanneohjelmasta. Geminit eivät esittäneet vanneohjelmaansa vielä seurankatselmuksessa, sillä edellisten viikkojen sairastelut hidastuttivat  ohjelman harjoittelua – Geminit esittävät ohjelman vanhemmille ennen ensimmäistä virallista esiintymistä OVO:n järjestämässä Espoo Cup:ssa 27.3.2011.

Tyttösarja -joukkueiden ohjelmien takana on vahvoja tarinoita ja tunteita

Kefeidit esiintyivät Katselmuksessa hauskalla Haltin häät-teemalla. Ohjelma oli selkeä ja se kertoo mielenkiintoisen tarinan. Kefeidit selviytyivät omasta esityksestään todella hyvin, ohjelma loppuosa vaatii vielä hiomista ja ilmeikkyyttä haetaan vielä lisää ennen kevään kilpailukautta. Seuraavaksi Kefeidit Blue kilpailee maaliskuun lopulla Caribia Cupissa. Huhtikuun alkupuolella kilpailevat Aluekisoissa kaikki Kefeidit eli Blue, Black ja Red.

Timantit ja Timantix esiintyivät hurjassa merirosvotunnelmassa ohjelmallaan ”Karibian merirosvot”. Kevään kilpailuohjelman idea on tullut tytöiltä ja se näyttää inspiroivan koko joukkuetta hyviin suorituksiin. Timantit ja Timantix onnistuivat hienosti omissa esityksissään, mutta hieman hiottavaa vielä riittää. Kauden tavoitteena on nostaa kilpasarjan kategoriaa. Seuraavan kerran Timantit ja Timantix kilpailevat TUL:n piirikisoissa.

Rytmiset voimistelijat valmistautuvat kevään koitoksiin

Rytmisen voimistelun pienimmät  Glitterirytmiset sekä Kipinärytmiset hurmasivat hauskoilla ohjelmillaan. Glitterien kaunis vapaaohjelma oli tehty Pieni merenneidon ”Aalloissa siis” -tahtiin. Osa Kipinärytmisistä esitti  haastavan vanneohjelman ja osa 1. luokan vapaaohjelman – osa Kipinöistä harjoittelee myös  2. luokan vapaaohjelmaa ja osallistuu tulevana kautena ensimmäisiin luokkakilpailuihin. Kaikki pienet rytmistytöt olivat menneet voimistelullisesti eteenpäin ja heiltä nähtiin myös upeita ojennuksia. Myös hieman vanhemmat Strassirytmiset esiintyivät itämaisen rytmin tahdissa omalla 2. luokan vapaaohjelmallaan, joka sujui vähäisestä harjoittelumäärästä huolimatta hyvin. Niinikään osa Strassirytmisistä osallistuu tulevana kautena 2. luokan luokkakilpailuihin.  Valovoimaisia pikkurytmisiä voit nähdä esimerkiksi Turun asematapahtumassa 10.4.2011.

Tähtirytmisten Mina, Julia ja Maiju esittivät uusia välineohjelmiaan, jotka sujuivat vaihtelevan vahvasti. Tyttöjen tavoite juuri nyt on saada  kilpailuohjelmat varmoiksi tulevia kilpailuja varten. Maiju edustaa tulevana kautena rytmisten voimistelun SM-kilpailuissa naisten sarjassa. Kaikilla kolmella on luvassa kauden aikana jännittäviä kansallisia ja kansainvälisiä kilpailuja.

Mukana katselmuksessa oli myös TNV:n  Mia ja Minttu Ranteen valmentama Lahjan Tyttöjen Lilium -joukkue, kiitos Liliumeille mukanaolosta! Tapahtumassa jaettiin kaikille valmentajille – seuran tiedostusvastaava Merinalle ja valmennusvastaava Lauralle ruusut kiitokseksi upeasta työpanoksesta. Kiitos katsojille ja katselmuksen järjestäjille – tapaamme kauden kisoissa ja asemilla!

Onko sinulla hyviä kuvia TNV:n katselmuksesta? Lähetä kuviasi julkaistavaksi täältä.