PINK seurankatselmuksessa

PINK-joukkueen tytöt esittivät katselmuksessa kevään uuden kansantanssihenkisen kilpailuohjelmansa. Ohjelma on juuri valmistunut ja haastavampi syksyn ohjelmaan verrattuna. Ohjelmaa on vaikeutettu hyppyjen, tasapainojen ja kuvioiden osalta. Katselmus meni hyvin ja tytöt suorittivat ohjelman kauden ajankohtaan nähden hyvin. Tytöt saivat paljon positiivista palautetta. Erityisesti ryhti, täsmällisyys ja reipas iloinen esiintyminen huomattiin. Myös ohjelmaa kehuttiin reippaaksi, hauskaksi ja joukkueelle sopivaksi. Valmentajien mukaan suoritus vaatii kuitenkin vielä hiomista ja ohjelma kenties pieniä muutoksia ollakseen valmis kilpailuihin. Seuraavaksi PINK nähdään Mäntsälän Mustan kissan cupissa 3.4 ja Turun alueen asemalla 10.4. Silloin tytöt nähdään myös uusissa hienoissa kilpailupuvuissaan.