TNV-RaJu Cup antoi voimistelijoille arvokasta kilpailukokemusta

Sunnuntaina 13.3. järjestettiin Kerttulan liikuntahallissa ensimmäisen kerran TNV-RaJu Cup eli rytmisen voimistelun ystävyystapahtuma, joka järjestettiin yhteistyössä Turun Naisvoimistelijoiden ja Raision Jumppareiden kesken.

Ystävyystapahtumassa järjestettiin Prejunioreiden (1998-2000-syntyneet) välinekohtainen kilpailu sekä Minirytmisten (2000-2002 -syntyneiden) vapaaohjelmakilpailu. Lisäksi naisten sarjassa kilpaileva Maiju Korpela sekä pienet vuonna 2004 -syntyneet Glitterirytmiset esittivät kilpailuohjelmansa.

Kaikissa sarjoissa palkittiin voittaja upein RaJu:n valmentajien organisoimin tavarapalkinnoin. Palkinnot jakaautuivat eri yksilöille ja seuran edustajille: Prejunioreiden pallokilpailun voitti TNV:n Julia Laine, narukilpailun TNV:n Mina Koski, vannekilpailun RaJu:n Elli Rauhaniemi, keilakilpailun RaJu:n Venla Liukkonen ja vapaakilpailun RaJu:n Sofia Hakala. Minirytmisten vapaaohjelmakilpailun voitti TNV:n Iida Virtanen. Sarjan voittajan jälkeen sijoittuneita ei tässä ystävyyskilpailussa tällä kertaa julkistettu – kaikki osallistuneet saivat esiintymiskokemuksen lisäksi kotiinviemiseksi kunniakirjan.

Useille osallistujille kilpailu oli ensimmäinen yksilökilpailu ikinä. Kaikki tytöt saivatkin arvokasta kilpailukokemusta tulevia kauden koitoksia silmälläpitäen. Näemme varmasti vieläkin onnistuneempia suorituksia kevään kisa-areenoilla, kun valmennustyö jatkuu harjoitussaleilla ja tytöillä riittää harjoitteluintoa.

Pääosa kisavalmisteluista oli Raision Jumppareiden organisoimaa.  Kiitos Raision jumppareiden rytmisten valmentajille ja vanhemmille kisan järjestämisestä.

TNV-RaJu Cup osallistujat alkumarssissa

TNV-RaJu Cup osallistujat alkumarssissa