Tytöillä voimisteluntäyteinen viikonloppu – leireilyä ja TNV-RaJu Cup

Tähtirytmisillä oli vilkas ja voimisteluntäyteinen viikonloppu kun lauantaina 12.3. leireiltiin ympäri Suomea ja sunnuntaina 13.3. tytöt osallistuivat TNV-RaJu Cupiin eli rytmisen voimistelun ystävyystapahtumaan, joka järjestettiin yhteistyössä Turun Naisvoimistelijoiden ja Raision Jumppareiden kesken.

Lauantaina Mina ja Julia vierailivat osaavan valmentajan Titta Heikkilän harjoituksissa Tampereella Tesoman hallissa. Päivä oli erittäin hyödyllinen – tytöt olivat onnellisia kun olivat saaneet tehdä paljon toistoja ohjelmista. Lisäksi oli hauskaa tavata mukavia TV:n voimistelijakavereita harjoittelun ohessa. Kiitos Titalle hyvästä treenipäivästä! Maiju treenasi samana päivänä samalla suunnalla – mutta eri kaupungissa: Hämeenlinnassa. Maijulla oli tärkeä päivä – ohjelmia oli onnistuneesti tuunattu  ja hyvä lauantain treeni näkyikin sunnuntain harjoituksissa. Kiitos Emmalle Maijun luotsaamisesta ja treenimahdollisuudesta!

Sunnuntaina TNV-RaJu Cupissa Mina onnistui tekemään melko puhtaan kolmiottelun ja saavutti onnistuneella naruohjelmallaan prejunioreiden sarjassa narulla kultaa. Julia voitti taas prejunioreiden pallo -sarjan onnistuneella suorituksellaan. Myös Maiju esiintyi tapahtumassa ja sai muiden tavoin hyvää esiintymiskokemusta tulevaan kauteen. Onnea, tsemppiä ja jaksamista tytöille ja valmentajille!