Minalle upeasti kultaa rytmisen voimistelun 5. luokassa!

Tähtirytmisten Mina Koski osallistui 5. luokan luokkakilpailuihin 19.3.2011 Kampin liikuntahallissa ja saavutti upeasti sarjansa ensimmäisen sijan!

Kampin liikuntahallissa kilpaili ja esiintyi lauantaina 19.3.  yli 180 rytmistä voimistelijaa. Mina kilpaili 5. luokassa vapaa- vanne-, naru- ja pallo-ohjelmilla. Mina sai päivän parhaat pisteensä 10,725 vahvasta ja vauhdikkaasta naruohjelmasta. Naruohjelmassa Minan selkeät ja korkeat hypyt tulevat hyvin esiin. Mina onnistui myös saavuttamaan selkeästi koko kisan parhaat vapaaohjelmapisteet 9,175. Kokonaistuloksena Mina keräsi pisteitä 39,842 kun 2. sijan saavuttanut OVOn Siiri Leppälän pistetulos oli 39,175 ja kolmannelle sijalle voimistelleen SVSn Nadezda Ridalin pistetulos oli 38,950.

Minan ahkera harjoittelu tuotti kilpailussa hienon tuloksen – suuret onnittelut Minalle ja valmentajille! Minan apuna kilpailussa toimi valmentaja Eve Koskelo. Kiitos järjestäjille hienosta kilpailusta!

Tuloksia löydät järjestävän seuran Elisen sivuilta.