Huhtikuun TNV:läinen

Toimisto esittäytyy

Mitä tiedät Energymin henkilökunnasta, joka välillä tuntuu jopa asuvan liikuntakeskuksella. Me kysyimme muutaman kinkkisen kysymyksen ja pian tiedät mitä he tekevät niin töissä kuin vapaa-aikanaan.

1. Miten päädyit  TNV:lle ?

2. Kauanko olet ollut?

3. Mitä hommia teet?

4. Mitä liikuntaa itse harrastat?

5. Mikä on parasta TNV:ssä?

6. Mikä on pahinta/ärsyttävintä ?

7. Mitä teet vapaa-aikana?

Heidi  ”aulan uusi kasvo”

 

 Päädyin töihin TNV:lle viime syksynä, kun etsin töitä, joita voisin tehdä koulun ohella. TNV:n avoin paikka kiinnosti, koska olen itsekin voimistellut nuorempana Forssan Naisvoimistelijoissa. Muutenkin liikuntaan liittyvä työpaikka vaikutti hyvältä.

Hoidan jäsenpalveluasioita, eli minulta voi ostaa jäsenkortit ja muut TNV:n tuotteet. Minulta voi myös tulla kysymään, jos on jotain epäselvyyksiä tai ongelmia. Lisäksi teen milloin mitäkin, toimistohommia, siistin paikkoja ja hoidan valmentajien ja ohjaajien asioita.

Käyn salilla 4-5 kertaa viikossa, lisäksi lenkkeilen. Talvisin tosin juoksen yleensä vain sisällä juoksumatolla, mutta muuten tykkään juosta ulkona. Kevättä odotellessa 🙂

Parasta työssä ovat mukavat jumpparit, ohjaajat ja valmentajat. Työilmapiiri on  kiva, kun on niin pieni porukka.  Ihmiset oppii tuntemaan nopeasti.

Pahinta on kaaos, eli esim. jos aula on aivan tupaten täynnä porukkaa, on kiire ja  kaikki ovat tosi pinna kireällä.

Vapaa-aikana soitan pianoa ja laulan, vietän aikaa meidän pikku kisun kanssa ja harrastan liikuntaa. Tykkään myös laittaa ruokaa ja leipoa. Viimeksi leivoin Brita-kakun poikaystävän synttäreille.

Taru ”paikan pääjehu”

 

Koen olevani jonkin sortin ikiliikkuja, joten työpaikka liikunnan  parissa kiinnosti. Pistin hakemuksen menemään ja onni potkaisi  syyskuussa 1994.

Olisikohan helpompi vastata mitä en tee…? Mutta lyhyesti: Pääasiallisiin tehtäviini kuuluu seuran talous- ja henkilöstöasiat sekä johtokunnan päätösten toimeenpano.

Olen 4-vuotiaasta asti harrastanut liikuntaa. Baletilla aloitin, mutta lajit ovat vuosien varrella vaihtuneet. Onpa tullut harrastettua jopa jalkapalloa ja jääkiekkoakin. Tällä hetkellä tietysti jumppaan TNV:llä, mutta kyllä lenkkipolkukin kutsuu säännöllisesti. Hölkkää parempaa rentoutumiskeinoa en tiedä!

Jos katson asiaa työntekijän vinkkelistä, niin työtehtävien monipuolisuus ja kivat työkaverit.

Pahinta on ehkä se sama tehtävien monipuolisuus. Kiireisinä aikoina löytää itsensä keskeltä kaaosta, jonka hallinnoiminen ei aina onnistu.

Vapaa-aikana jumppaan, juoksen, luen ja laiskottelen. Myös ruuanlaitto on intohimoni – silloin, kun ei tarvitse  kiireessä kokata.

Merina ”Energymin oma työmyyrä”

Hain opiskeluiden ohelle sopivaa iltatyötä, löysin mol:n sivujen kautta aulaemännän/toimistosihteerin paikan TNV:ltä. Hain ja pääsin 🙂 TNV oli seurana ennestään tuttu, nuorena kävin Dancemix-tunneilla ja jopa senioritanssi-tunneilla 😀  Reilu kolme vuotta olen nyt ollut TNV:llä.

Tein 2,5 vuotta aulaemännän/toimistosihteerin töitä ja elokuun 2010 alussa aloitin uuden, mielenkiintoisen tehtävän seuran markkinointi- ja tiedotusvastaavana sekä valmennuksen yhteyshenkilönä. Työtehtäväni vaihtelevat laidasta laitaan, olen mukana monessa.

Pyrin käymään Energymin tunneilla ja käyn lenkeillä…

Parasta on monipuolisuus ja vaihtelevuus työtehtävissä, positiivinen asenne kaikessa tekemisessä, hyvä henki ja ihanat ihmiset.

Vaihtelevuus on myös huono puoli, koska työtehtävien suunnittelu välillä on vaikeaa. Haastavinta on ollut päästä mukaan valmennuksen maailmaan, koska laji on minulle ollut ennestään tuntematon.

Vapaa-aikana opiskelen! Teen töiden ohessa opinnäytetyötä, päämääränä on valmistua Turun ammattikorkeakoulun liiketalouden koulutusohjelmasta tradenomiksi, suuntautumisvaihtoehtona markkinointi. Vapaa-ajalla käyn jumpissa, tapaan kavereita ja ystäviä, käyn elokuvissa ja otan rennosti. Kesäisin purjehditaan saaristossa.

Tarun, Merinan ja Heidin voit tavata liikuntakeskus Energymillä. Katso myös kolmikon yhteystiedot – voit ottaa yhteyttä henkilökuntaamme kaikissa askarruttavissa kysymyksissä!