Elodie on keväällä 2017 aloittaneen tanssijoukkue EnerKids 1 uusi nimi. Elodie on 6-8-vuotiaiden tanssista kiinnostuneiden tyttöjen iloinen joukko.

Elodie tanssijoukkueessa tutustutaan uusiin tanssilajeihin, opetellaan koreografioita ja esiintymistä. Aikaisempaa kokemusta tanssista ei tarvitse olla, innostus lajiin riittää. Joukkue treenaa kaudella 2017-2018 kerran viikossa, lauantaisin klo 10.30-11.15 Energymillä.

Mikäli olet kiinnostunut harrastamaan tanssi, tervetuloa kokeilemaan!

Joukkuetta valmentaa:

Neea Rusi, neea.rusi@gmail.com tai 0400 598810

Vilma Sarre, vilma.sarre@gmail.com tai 040 7444 610

Tanssin kevät

TNV tanssi joukkueiden kevät on startannut iloisissa merkeissä.

Energizer päätti syyskautensa upeasti kultamitalliin ja joululoman jälkeen treenisaleihin palasi entistä motivoituneempi ja levänneempi joukko nuoria naisia.

Kevään ohjelman teema on noita ja kevät tuo tullessaan muutamat kisat ja seuran oman tanssikatselmuksen huhtikuun 28 päivä Samppalinnassa.

Treenisalien lisäksi joukkue on käynyt hakemassa virtaa Tampereella vietetystä joukkueillasta, jossa nautittiin mm. upeasta tanssiteatteriesityksestä.

Enerstars joukkueen treenit ovat myös lähteneet vauhdikkaasti liikkeelle. Joukkue on kasvanut upeaksi 17 tytön porukaksi ja tanssin ilosta nautitaan nyt täysin rinnoin.

Enerstars joukkueesta kisaa kevät kaudella Starteam trio ja soolona Erika Lorentz, koko joukkueen saamme nähdä mukana apujoukoissa seuran omassa tanssin katselmuksessa 28.4 ja esiintymässä kevätkarnevaaleissa 8.5.

Evelia joukkue treenaa nyt keväällä hiukan runsaammin, upean 12 tytön voimin. Joukkueella kisailut alkavat kun huhtikuussa osallistutaan seuran katselmukseen. Myös kevätkarnevaaleissa joukkue tulee riemastuttamaan yleisöä taitavalla ja hauskalla esityksellään, kuten joulunakin saimme nauttia.

Mikäli olet kiinnostunut tanssista harrastuksena niin sekä Evelia että Elodie hakevat riveihinsä uusia tyttöjä, lisätietoja löydät osoitteesta www.tnv.fi ja ottamalla yhteyttä valmentajaan.

 

Tanssi rekrytoi

Kevätkausi on polkaistu reippaasti käyntiin ja tanssin iloa jaetaan taas kaikille.

Tanssin valmennusryhmissä on vielä innokaille tanssijoille tilaa, jos olet siis kiinnostunut tulemaan kokeilemaan niin sovi kokeilukerrasta valmentajan kanssa ja tule tutustumaan.

Seuraavissa joukkueissa tilaa;

Elodie 2010-2009 syntyneiden joukkue

Evelia 2006-2008 syntyneiden joukkue

Yhteydenotot Neea Rusi, neea.rusi@gmail.com tai 0400 598810

TNV mukana Skanssin joulunavauksessa 2-3.12.2017

Joulu jo kolkuttelee ovella ja Suomen virallinen joulukaupunki heräilee myös hiljalleen tunnelmaan ja odottamisen iloon erilaisin tapahtumin.

Kauppakeskus Skanssin joulunavaus on 2-3.12 ja kauppakeskus on täynnä kaikenlaista mukavaa ohjelmaa koko perheelle, myös joulupukki on kiireiltään ehtinyt mukaan tervehtimään lapsia ja vastaanottamaan joululahja toiveita.

TNV:n tanssin kilpajoukkueet ovat myös mukana tapahtumassa. Sunnuntaina voit tulla leikkipisteelle puuhastelemaan liikunnallisiin leikkeihin klo 12-16.00 ja Skanssin aukiolla pääset nauttimaan taidokkaasta tanssiesityksestä klo 12.00.

Tervetuloa Skanssiin!

Voimisteluviikko -tapahtuma Skanssissa la 26.8.2017 klo 10.00-13.00

Voimisteluviikko -tapahtuma järjestetään taas perinteisesti kauden alkuun Skanssissa. Turun Naisvoimistelijat ovat myös tapahtumassa mukana. Tervetuloa tutustumaan voimistelun monipuoliseen maailmaan, saamaan kattavaa infoa lajeista sekä harrastusmahdollisuuksista ja tietenkin seuraamaan upeita esityksiä.

Evelia ja Elodie tanssijoukkueet etsivät lisää uusia tanssijoita

Keväällä 2017 TNV:llä aloittivat EnerKids 1 ja EnerKids 2 tanssijoukkueet. Syksyllä toiminta jatkuu, nimet vain ovat vaihtuneet. EnerKids 1 on 6-8-vuotiaille tanssista kiinnostuneille, joka kantaa nimeä Elodie . EnerKids 2 on 9-12-vuotiaille ja kantaa nimeä Evelia.

Tervetuloa tutustumaan la 26.8, Elodie klo 10.30-11.15 ja Evelia klo 11.30-12.30!