Uutisia

TNV:ssä tapahtuu! Katso alta tuoreimmat kuulumisemme! Uutisia on tarjolla myös RSS-syötteenä.

SISKÅT – aikuisten naisten tanssiryhmä

Siskåt on kaikille avoin aikuisten naisten tanssiryhmä, jonne ei ole tänä syksynä ikärajaa, koska ryhmä ei ole osallistu syyskauden aikana kisoihin. Siskåt-ryhmässä tanssitaan pilke silmäkulmassa, hyvällä fiiliksellä. Aiempaa kokemusta ei tarvita, tule mukaan haasteita pelkäämättä!

TREENIT:
Siskåjen treenit ovat oman valintasi mukaan joko kerran tai kaksi viikossa Energymillä. Keskiviikkona tekniikkaa, sunnuntaina koreografiaa.

  • keskiviikkoisin klo 19.15-20.15
  • sunnuntaisin klo 19.15-20.30

HINNAT:
1 x vkossa 150 €
2 x vkossa 260 €
+ TNV:n jäsenmaksu

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET:
Veera Salokangas, veera@pistehyvinvointipalvelut.fi

Tule tutustumaan voimisteluun!

Elokuussa TNV:n valmennus pitää avoimia kokeilukertoja niin rytmisessä voimistelussa kuin joukkuevoimistelussakin. Lue lisää, tule kokeilemaan ja löydä uusi upea harrastus!

TNV toivottaa kaikki rytmisestä voimistelusta kiinnostuneet vuonna 2008-2014-syntyneet kokeilemaan lajia Anna Glazkovan johdolla. Anna on rytmisen voimistelun maailmanmestari ja Sydneyn olympialaisten hopeamitalisti, ja hän toimii TNV:n rytmisen voimistelun uutena päävalmentajana.

Rytmisen voimistelun avoimet kokeilukerrat järjestetään kahtena maanantaina: 20.8. ja 27.8. klo 16:30-18:00 Lintulan voimistelusalissa osoitteessa Eerikinkatu 7, Turku (ylin kerros).

2007 ja aiemmin syntyneitä pyydämme olemaan yhteydessä Maiju Korpelaan oikean ryhmän kokeilukerran järjestämiseksi. Kokeilukerrat ovat maksuttomia. Lisätietoja: Maiju Korpela 041 5066 893

Joukkuevoimistelusta kiinnostuneet 5-11-vuotiaat tytöt ovat tervetulleita kokeilemaan lajia sunnuntaina 26.8. Kokeilukerran ohjaa joukkuevoimistelun MM-mitalisti ja lahjakas sekä intohimoinen valmentaja Karoliina Nevä. Karoliina toimii TNV:n joukkuevoimistelun uutena päävalmentajana.

Joukkuevoimistelun avoin kokeilukerta järjestetään sunnuntaina 26.8.2018

  • klo 12.00-12.45 / 5-7-vuotiaat
  • klo 13.15-14.00 / 8-11-vuotiaat 

Liikuntakeskus Energymillä osoitteessa Vähäheikkiläntie 56 C, 2 krs, 20810 Turku

Lisätietoja: Karoliina Nevä  040 530 6065

Kokeilukerrat ovat maksuttomia. Mukaan tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet ja juomapullon. Tunnilla harjoitellaan paljain varpain. TNV:n valmentajat ja ohjaajat ohjaavat mielellään jokaisen jumpparin oikeaan ryhmään. Tervetuloa!

Aikuiset & lapset liikkuvat myös samaan aikaan – TNV:n rinnakkaistunnit

Oletko huomannut, että voit jumpata samaan aikaan, kun lapsesi harrastaa? TNV:n rinnakkaistunnit mahdollistavat tämän. Miten kätevää ja tehokasta!  Muistathan, että lasten tunneille tulee ilmoittautua etukäteen, mutta aikuisten tunneille ei tarvitse varata paikkaa. Ilmoittautuminen lasten ryhmiin alkaa maanantaina 13.8. klo 12.00 ja syyskausi alkaa 3.9.2018.

Valitse suosikkisi ja tule mukaan!

 

 

TNV:ssä aloittaa kaksi uutta päävalmentajaa!

.

Joukkuevoimistelun päävalmentajana aloittaa TNV-läisille tuttu kasvo Karoliina Nevä

”Minulle voimistelu on aina ollut osa elämää, ensin voimistelijana ja vuodesta 2000 lähtien myös valmentajana. Siirryin voimistelu-urani alussa telinevoimistelusta joukkuevoimisteluun, joka valloitti heti sydämeni. Urani parhaimpia saavutuksia ovat joukkuevoimistelun MM-hopea vuonna 2001 ja MM-pronssi vuonna 2000. Valmennuskokemusta minulla on sekä rytmisestä että joukkuevoimistelusta. Joukkuevoimistelua olen valmentanut kilpa- ja SM-sarjassa sekä MM-tasolla. Nykyään vastaan Tixia-joukkueen valmennuksesta ja koreografioista yhdessä Petra Strahlin kanssa. Tärkeät arvot valmennuksessa ovat laatu, terveys ja innostava ilmapiiri. On hienoa aloittaa tuleva yhteistyö TNV:n valmentajien kanssa.”

Kiinnostaako joukkuevoimistelu?
Ota yhteys Karolinaan: 040 530 60 65 / karoliinaneva@hotmail.com

 

Rytminen voimistelu saa päävalmentajakseen olympiamitalistin Anna Glazkovan

”Olen Anna Glazkova Valko-Venäjältä. Voimistelijana minulla on melko menestyksekäs ura takanani; olen vuoden 1998 rytmisen voimistelun maailmanmestari ja Sydneyn olympialaisten hopeamitalisti vuodelta 2000. Euroopan- ja maailmanmestaruuskisoissa sekä World Cupissa olen saavuttanut useita mitaleja. Oman aktiiviurani jälkeen aloitin rytmisen voimistelun valmentamisen. Seitsemän vuoden aikana olen valmentanut Valko-Venäjällä, Ruotsissa, Etelä-Koreassa sekä Singaporessa. Lasten ja nuorten kanssa työskentely sekä heidän avustamisensa tavoitteiden saavuttamiseksi on lähellä sydäntäni. Oman äidinkieleni lisäksi puhun ruotsia ja englantia. Suomen kielikin varmasti tulee pikkuhiljaa tutuksi. Olen onnellinen uudesta työpaikastani Turun Naisvoimistelijoilla, ja tulen tekemään parhaani seuran ja voimistelijoiden eteen.”

Kiinnostaako rytminen voimistelu?
Tule kokeilemaan rytmistä voimistelua olympiamitalistin sekä suomalaisten ammattivalmentajien johdolla. TNV toivottaa kaikki rytmisestä voimistelusta kiinnostuneet vuonna 2008-2014-syntyneet kokeilemaan lajia valmentaja Anna Glazkovan johdolla. Avoimet kokeilukerrat järjestetään kahtena maanantaina: 20.8. ja 27.8. klo 16:30-18:00 Lintulan voimistelusalissa osoitteessa Eerikinkatu 7, Turku (ylin kerros). 2007 ja aiemmin syntyneitä pyydämme olemaan yhteydessä Maiju Korpelaan oikean ryhmän kokeilukerran järjestämiseksi. Kokeilukerrat ovat maksuttomia. Ilmoittaudu mukaan / kysy lisätietoja: Maiju Korpela 041 50 66 893

 

Syyslukukausi lähenee

TNV:n syksyn ohjelma on saatu viimeisteltyä.  Tutustu tuntitarjontaan.
Syyslukukausi alkaa maanantaina 3.9. jatkuen 9.12. saakka.  Ilmoittautuminen lasten ja nuorten ryhmiin alkaa maanantaina 13.8. klo 12:00 joko netissä tai Energymin jäsenpalvelussa.

Muutamia muutoksia tunneissa torstaina 21.6.2018

TNV loistaa Tähtiseurana

Turun Naisvoimistelijat on hyväksytty mukaan Tähtiseura-laatuohjelmaan. Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Laatuohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa. Olympiakomitea, lajiliitot ja aluejärjestöt ovat yhdessä luoneet Tähtiseura-laatuohjelman, jonka tavoitteena on suomalaisen urheiluseuratoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen. Ohjelman tunnuksena on Tähtimerkki, joka viestii siitä, että seura täyttää kohderyhmäkohtaiset (lapset & nuoret, aikuiset sekä huippu-urheilijat) sisältövaatimukset ja kaikille yhteiset johtamisen laatutekijät. Tähtimerkin saaneet seurat toimivat osana maanlaajuista jatkuvan kehittämisen verkostoa, jossa seurat saavat tukea omaan toimintaansa ja jakavat hyviä käytäntöjään.

TNV on saanut sekä aikuisten että lapset & nuoret osa-alueen Tähtimerkin.

Aikuisten osa-alueen merkki osoittaa, että seura kehittää aikuisille suunnattuja palveluitaan jäseniltään saamansa palautteen perusteella yhteistyössä muiden Tähtiseurojen kanssa. Aikuiset-tähtimerkin saanut seura kiinnittää huomiota sekä joustaviin harrastusmahdollisuuksiin että laajempaan osallistumismahdollisuuteen seuran toiminnassa, ja tekee liikunnasta ja urheilusta helpommin mukautuvaa, suunnitellumpaa ja turvallisempaa.
Lasten ja nuorten osa-alueen merkki puolestaan viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

Urheiluseurojen yhteisöllisyys on suuri voimavara suomalaiselle urheilumenestykselle. Tähtiseura-ohjelmalla haluamme vahvistaa yhteistyötä seurojen välillä ja edistää osaltamme hyvinvointia yhä useamman suomalaisen arjessa. Osana Tähtikuviota jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan aina huippu-urheilijaksi asti entistä suuremman taustatuen avulla. Onnittelemme seuraa Tähtimerkistä, kertoo ohjelman tavoitteista Olympiakomitean Lisää liikettä -yksikön johtaja Pekka Nikulainen.

Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille

Seuralle myönnetty Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille. Se vastaa erilaisten yksilöiden tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.

– Pienessä maassa aktiivisesti yhdessä toimiminen on paras mahdollinen tapa luoda yhteisöllisyyttä, kehittyä ja saavuttaa menestystä. Tähtiseura-yhteisöön liittymällä seura saa apua ja työkaluja toiminnan kehittämiseen ja uudistumiseen, vuorovaikutuksessa yhteiskunnan eri toimijoiden kanssa. Seurojen yhdessä muodostama Tähtikuvio loistaa kirkkaampana kuin tähdet yksinään, kertoo Olympiakomitean seuratoiminnan asiantuntija Eija Alaja innostuneena.

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa!

Lisätietoja löydät täältä >>

Uusi tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018

Olemme huomioineet 25.5.2018 voimaan astuvan uuden tietosuoja-asetuksen. 
Meillä on yhdistyksenä lainsäädännöllinen velvoite ylläpitää jäsenrekisteriä.  Jäsenrekisterissä käsiteltävät tiedot ovat: nimi, syntymäaika, postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.  Rekisterin käyttötarkoitus on rekisteröityjen jäsentietojen hallinta jäsenyyden aikana sekä seuran sisäinen markkinointi.

Käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja niihin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi.  Henkilötiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

Jokaisella rekisterissä olevalla tai hänen huoltajallaan on pääsy omiin tietoihinsa salasanalla, jonka ohjelma on luonut rekisteröitymisen yhteydessä.

Mahdolliset kysymykset ja pyynnöt voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen tnv@tnv.fi
Rekisteröity voi myös ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti tai kirjallisesti allaolevaan osoitteeseen:

Turun Naisvoimistelijat ry
Vähäheikkiläntie 56 C, II krs
20810 Turku
040 4161906

Tule tutustumaan joukkuevoimisteluun!

Oletko kiinnostunut joukkuevoimistelusta ja syntynyt vuonna 2007-2013? Haluaisitko tulla kokeilemaan voimistelua? TNV:n valmennuksen joukkuevoimistelujoukkueet Sia, Solia, Diorit ja Diorit jr järjestävät kokeilutreenit touko-kesäkuussa 2018, jonne kaikki joukkuevoimistelusta kiinnostuneet tytöt ovat tervetulleita kokeilemaan. Jos kokeilukerran ajankohta ei sovi, ota yhteyttä kunkin joukkueen valmentajaan, niin voitte sopia toisen kokeilukerran. Mukaan tarvitset jumppavaatteet, tossut ja juomapullon, tervetuloa!

MAKSUTTOMAT KOKEILUKERRAT:

Sia-joukkue / 2012-2013 syntyneet
Tiistaina 5.6. klo 17.00-18:30, Vähäheikkilän koulu
Lisätiedot: Aino Männistö, 040 5577642, aiheman@utu.fi.

Solia-joukkue / 2009-2011 syntyneet
Keskiviikkona 30.5. klo 16:30-18:30, Energym
Lisätiedot: Hanni Hakanen, 040 5889613, hanni.hakanen@gmail.com.

Diorit ja Diorit jr. -joukkueet / 2007-2009 syntyneet 
Perjantaina 1.6. klo 16:30-19.00, Energym
Lisätiedot: Emilia Perttula, 050 4333656, emilia.perttula@gmail.com

Vapaaehtoiseksi Suomi Gymnaestradaan – vielä ehtii mukaan!

Tule kanssamme tekemään kesän liikuttavimpia festareita Turkuun 7.-10.6. Turun Naisvoimistelijat järjestää Voimisteluliiton kanssa Marli Areenan tapahtumat ja Martin koulun koulumajoituksen. Tarvitsemme vapaaehtoisia kaikkiin päiviin. Tule mukaan hetkeksi, koko ajaksi, muutamaksi tunniksi tai miten koetkin jaksavasi. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

Jokainen Marli Areenalla vapaaehtoisena työskentelevä 
– saa Suomi Gymnaestrada -paidan
– saa seurata Marli Areenan kisatapahtuman samana päivänä kuin oma työvuoro on (ei kuitenkaan la-illan näytöstä Rock Rauha Rakkaus)
– saa osallistua Suomi Gymnaestrada talkootyöntekijöiden yhteiseen kiitosjuhlaan sunnuntaina 10.6.
– saa lahjakortin TNV:n järjestämään (vapaaehtoisten) hyvinvointipäivään elokuussa
– saa halutessaan todistuksen vapaaehtoisena toimimisesta
 
  • Lisätietoja Suomi Gymnaestrada-tapahtumasta saat täältä >>

Tervetuloa mukaan tekemään Turun kesän upeinta tapahtumaa! Klikkaa itsesi ilmoittautumislomakkeelle ja valitse kiinnostavimmat tehtävät vaikka joka päivälle!