Energizerien uutisia

Tanssin kevät

TNV tanssi joukkueiden kevät on startannut iloisissa merkeissä.

Energizer päätti syyskautensa upeasti kultamitalliin ja joululoman jälkeen treenisaleihin palasi entistä motivoituneempi ja levänneempi joukko nuoria naisia.

Kevään ohjelman teema on noita ja kevät tuo tullessaan muutamat kisat ja seuran oman tanssikatselmuksen huhtikuun 28 päivä Samppalinnassa.

Treenisalien lisäksi joukkue on käynyt hakemassa virtaa Tampereella vietetystä joukkueillasta, jossa nautittiin mm. upeasta tanssiteatteriesityksestä.

Enerstars joukkueen treenit ovat myös lähteneet vauhdikkaasti liikkeelle. Joukkue on kasvanut upeaksi 17 tytön porukaksi ja tanssin ilosta nautitaan nyt täysin rinnoin.

Enerstars joukkueesta kisaa kevät kaudella Starteam trio ja soolona Erika Lorentz, koko joukkueen saamme nähdä mukana apujoukoissa seuran omassa tanssin katselmuksessa 28.4 ja esiintymässä kevätkarnevaaleissa 8.5.

Evelia joukkue treenaa nyt keväällä hiukan runsaammin, upean 12 tytön voimin. Joukkueella kisailut alkavat kun huhtikuussa osallistutaan seuran katselmukseen. Myös kevätkarnevaaleissa joukkue tulee riemastuttamaan yleisöä taitavalla ja hauskalla esityksellään, kuten joulunakin saimme nauttia.

Mikäli olet kiinnostunut tanssista harrastuksena niin sekä Evelia että Elodie hakevat riveihinsä uusia tyttöjä, lisätietoja löydät osoitteesta www.tnv.fi ja ottamalla yhteyttä valmentajaan.

 

Energizerien syksyn kuulumisia

Tanssin Energizer joukkueen syksy on ollut täynnä My Cup of Tea -esityksen treenejä ja kisoja. Syksy on siis vierähtänyt nopeasti, mutta hyvissä tunnelmissa.

Treeneissä on käynyt ulkopuolisia vieraita antamassa palautetta ja kehitysideoita, kiitos Marko Carlson ja Sanni Koivisto, rakentava palaute on aina parasta ja kehittävintä. Lisäksi joukkue on saanut fysioterapeutti Mirkan ohjeistuksella apuja liikeratoihin sekä omiin ongelmakohtiin. Yhteistyö näiden tahojen kanssa jatkuu pitkin kautta.

Kisakausi startattiin Helsingin Glow -tanssikilpailuista. Vaikka mitallisijoille ei sijoituttu, niin tuomareiden hyvä palaute energisestä suorituksesta ja ilmaisusta lämmitti mieltä ja kehitysehdotukset tuotiin hyvin treenisalille. 

Lumossa kisattiin joulukuun alussa Turussa ja sijoituttiin viidenneksi. Suoritukseen ei ehkä oltu täysin tyytyväisiä ja töitä pitää vielä tehdä kovasti. Joukkueella kuitenkin säilynyt hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki läpi kauden ja loppuun asti vedetään täysillä.

Joulukuussa kisataan viimeisen kerran 16.12 Nunnavuoressa TUL Varsinais-Suomen piirin tanssikilpailuissa, sen jälkeen alkaa joulutauko ja tammikuussa kiinni uusiin haasteisiin.

Energizer on myös mukana seuran joulunäytöksessä Konserttitalolla 12.12.2017 klo 18.00.

 

 

TNV mukana Skanssin joulunavauksessa 2-3.12.2017

Joulu jo kolkuttelee ovella ja Suomen virallinen joulukaupunki heräilee myös hiljalleen tunnelmaan ja odottamisen iloon erilaisin tapahtumin.

Kauppakeskus Skanssin joulunavaus on 2-3.12 ja kauppakeskus on täynnä kaikenlaista mukavaa ohjelmaa koko perheelle, myös joulupukki on kiireiltään ehtinyt mukaan tervehtimään lapsia ja vastaanottamaan joululahja toiveita.

TNV:n tanssin kilpajoukkueet ovat myös mukana tapahtumassa. Sunnuntaina voit tulla leikkipisteelle puuhastelemaan liikunnallisiin leikkeihin klo 12-16.00 ja Skanssin aukiolla pääset nauttimaan taidokkaasta tanssiesityksestä klo 12.00.

Tervetuloa Skanssiin!

Energizerien kuulumiset

Syksy on saanut vauhdikkaan alun TNV:n Energizer tanssijoukkueessa.

Riina siirtyi kesän lopuksi äitiyslomalle ja valmennusvastuun ottivat Birgitta Pajunoja ja Jenny Pitkäkaski. Birgitta vastaa joukkueen kisaohjelman koreografiasta, jonka treenaaminen onkin lähtenyt käyntiin mukavasti. Koreografia on haastava, mutta motivoituneet tytöt tarttuvat haasteeseen hymyssä suin. Marraskuussa startataankin sitten ensimmäisiin kisoihin Glow-tanssikilpailuihin Helsingissä. Kaiken kaikkiaan joukkue kisaa neljässä kilpailussa syyskaudella.

Uudet valmennuskuviot tuovat myös uusia tuulia treeneihin. Ensimmäinen treenileiri pidettiin syyskuussa Uittamon koululla yhdessä Enerstars joukkueen kanssa. Leirillä opeteltiin koreografian lisäksi ponnistustekniikan hiomista ja ilmaisuharjoitteita. Lokakuussa vietämme toisen leiripäivän ja hiomme ohjelmaa kisakuntoon.

Kaikki ei aina kuitenkaan ole pelkkää treeniä ja ankaraa harjoittelua vaan välillä tytöt rentoutuvat yhdessä, kuten syyskuun treenileirin päätyttyä viettämällä joukkueiltaa uiden ja saunoen. 

Näissä tunnelmissa on mukava lähteä kohti kisakautta!

 

Voimisteluviikko -tapahtuma Skanssissa la 26.8.2017 klo 10.00-13.00

Voimisteluviikko -tapahtuma järjestetään taas perinteisesti kauden alkuun Skanssissa. Turun Naisvoimistelijat ovat myös tapahtumassa mukana. Tervetuloa tutustumaan voimistelun monipuoliseen maailmaan, saamaan kattavaa infoa lajeista sekä harrastusmahdollisuuksista ja tietenkin seuraamaan upeita esityksiä.

Tanssin kuulumisia kaudelta 2016-2017

TNV:n tanssille kausi 2016-2017 on ollut vaiherikas.

Vanhin tanssijoukkueemme Energizer piti hieman rauhallisemman kauden, viime kauden SM kisojen jälkeen. Syksyllä vielä kisailtiin, mutta kevät keskityttiin treenaamiseen ja akkujen lataamiseen. Seuran kevätnäytöksessä nähtiinkin uutta intoa pursuava tyttöporukka, joka odottaa jo malttamattomana ensi kautta.

IMG_9041

Enerstars joukkueessa mylläsivät pienet muutoksen tuulet läpi koko kauden. Muutos ei kuitenkaan aina ole pahasta vaan tällä kertaa tuottanut myös hyvää. Enerstarsia aloitti keväällä 2017 Birgitan parina valmentamaan Neea Rusi ja tyttöjen kevät olikin mukavan aurinkoinen.

Magic Move kisoissa saavutettiin Show 15-18v sarjassa hopeaa ja kauden viimeisistä Show Your Dance by Cailap kisoista jäi käteen kunniamaininta parhaasta kokonaisuudesta. Hyvillä mielin saavat tytöt kirmata kesälaitumille odottamaan ensi kautta.

Enerstars     Enerstars 2

Tuoreimmat tulokkaat kaudelle olivat tammikuussa 2017 startanneet EnerKids 1 ja EnerKids 2. EnerKids 1 on 6-8 vuotiaiden, tanssista kiinnostuneiden tyttöjen kilpailuun tähtäävä joukkue, joka treenaa kerran viikossa. EnerKids 2 on 9-12-vuotiaiden tanssia harrastaneiden tai siitä kiinnostuneiden tyttöjen joukkue, joka treenaa kaksi kertaa viikossa. EnerKids 2  kisasi ensimmäisenä keväänä kerran, syksyllä tarkoitus osallistua ainakin kahteen. Kummassakin joukkueessa töitä tehdään tosissaan mut ei totisena. Joukkueita valmentavat Neea Rusi ja Vilma Sarre.

EnerKids 2 Magic Movesta saama palaute kertoo paljon tyttöjen ja valmentajien tahdosta ja työstä; hieno koreografia, treenaamalla hieman lisää tulee tästä ryhmästä kova tanssijoukkue. 

Näissä tunnelmissa on mukavaa lähteä kohti syksyä ja uusia haasteita.

IMG_8945

EnerKids 1 kevätnäytös 11.5

IMG_9232

EnerKids 2 kevätnäytös 11.5

Valmennuksen maksuton tammikuu

Valmennuksen maksuton tammikuu on taas täällä!

Tammikuun ajan saat maksuttamaksuton2017-1 harrastaa ja tutustua TNV:n valmennuksen ryhmiin.

TNV:llä on kattava tarjonta kaikenikäisille voimistelusta kiinnostuneille tai aikaisemmin lajia harrastaneille.

Lisätietoja löydät nettisivuiltamme www.tnv.fi/voimisteluvalmennus ja www.tnv.fi/tanssi.

Huom! Muistathan, että seuraaviin ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu kauden alussa nettisivuillamme. Valmennusmaksut kuitenkin laskutetaan vasta viikolla 6. 

  • Nuppuvoimistelu 3-4-vuotiaille la 9.15-10.00 Energym.
  • Alkeisvalmennus 4-6-vuotiaille ja alkeisvalmennus 6-8-vuotiaille pe klo 17.00-18.00 ja 18.00-19.00. Energym.
  • Alkeisvalmennus 9-12-vuotiaille su klo 16.30-17.30 Energym.
  • Alkeistanssin uutuusryhmät EnerKids 1 ja 2 la klo 10.15-11.15 ja 11.30-12.30. Energym.

Jos et tammikuun jälkeen haluakaan jatkaa, maksu 0 €. Jos jatkat harrastusta, kausimaksu maksetaan normaalisti. 

Tervetuloa tanssimaan ja voimistelemaan TNV:lle!

Energizerille kultaa!

Energizer päätti kisakautensa sunnuntaina 13.12. kultamitalit kaulassa TUL:n avoimiin tanssin mestaruuskilpailuihin. Energizer kilpaili yli 18-vuotiaiden Ryhmäshow sarjassa. Joukkue voitti oman sarjansa License to bite-ohjelmallaan. Tampereen kilpailujen jälkeen joukkue on kiinnittänyt huomiota erityisesti ilmaisuun ja se olikin huomattavasti parantunut viime kerrasta. Kun taas yhdenaikaisuudessa tuli pientä takapakkia Tampereelta. Kehuja joukkue sai mm. koreografiasta sekä nostojen toimivuudesta.Kehitettävää jäi yhdenaikaisuuteen. Tähän on hyvä päättää syyskausi ja siirtyä kohti kevättä.Energizerille kultaa syksy 2015

Energizerin syksy nousujohteinen

Energizer avasi kisakautensa lauantaina 28.11. Liedossa, TNV järjestämässä alueellisessa show-tapahtumassa. Kisat olivat Energizereiden ensimmäiset uudella License to bite -ohjelmallaan. Joukkue sijoittui Vapaatanssin yli 16-vuotiaiden sarjassa kahdeksanneksi. Kehuja joukkue sai tekniikasta, nostoista sekä niiden turvallisuudesta. Parannettavaa jäi mm. yhdenaikaisuuteen.

Sunnuntaina viikonlopun kisaurakka jatkui Tampereella Dance and show me -kilpailuissa, joissa Energizer kilpaili yli 16-vuotiaiden Show & Disco -sarjassa. Pienillä muutoksilla ja hiomisella joukkue paransi suoritustaan lauantailta ja ylsi kauden parhaaseen suoritukseensa. Joukkue sijoittuikin upeasti kovatasoisessa kilpailussa seitsemänneksi.

Seuraavan kerran Energizer nähdään seuran joulunäytöksessä ja kauden päättää 13.12. Caribialla käytävät TUL:n Varsinais-Suomen piirin avoimet tanssimestaruuskilpailut.

Instagramissa joukkuetta voi seurata @danceteamenergizer ja koko seuran valmennusta @tnv_finland

Energizer syksy2015

Vapaaoppilaspaikka

Turun Naisvoimistelijat on 110-vuotisjuhlavuotensa kynnyksellä päättänyt ottaa seurassa käyttöön vapaaoppilasjärjestelmän. Vapaaoppilaspaikkaa voivat hakea tietyin kriteerein kaikki valmennusryhmissä tai -joukkueissa harjoittelevat voimistelijat ja tanssijat.

Hakuaika kevään osalta on 1.-30.11.2015. Tarkemmat tiedot hakukriteereistä sekä vapaaoppilaspaikasta löydät hakemuksen kanssa samasta liitteestä. Hakemuksen löydät vapaaoppilaspaikan sivulta.tähtitnv