Energym -pelisäännöt

Maksujen kerääminen

Ole paikalla viim. 10 min ennen tuntisi alkua, jotta olet itse vastaanottamassa tunnin osallistujat ja keräämässä heiltä kertamaksut.  Liikuntasihteerin huoneen takana olevassa varastossa, oikeanpuoleisen laatikoston ylimmässä laatikossa on pussukat, joihin kertamaksut kerätään.  Niihin laitetaan myös liikuntasetelit ja vihreät kerta-maksulipukkeet.  Palauta pussukka takaisin laatikkoon tai anna se suoraan seuraavan tunnin ohjaajalle.  Samasta varastosta voit lainata välineitä, jotka tulee palauttaa paikoilleen tunnin jälkeen.  Myös muun ohjaajamateriaalin löydät samasta huoneesta.

Tunneille osallistujilla tulee olla joko Energymin koko vuoden kortti tai kausikortti.  Muilta peritään kertamaksu.  Huom! Myös tutustumiskerrasta veloitetaan kertamaksu.

Kertamaksut

  • aikuiset 8,00 (tämä on myös aikuinen-lapsijumpan kertamaksu)
  • alle 15-vuotiaat 5,00
  • vapaajäsenet 1,00

 

Aikuiset voivat osallistua tunnille myös vihreällä lipukkeella, joita he ovat lunastaneet 10 kpl:n nipuissa kassalta (nipun hinta 70 €).  Hyväkuntoiset lipukkeet kierrätetään, joten älä tee niihin mitään merkintöjä.

Voimassaolevalla koulukortilla voi osallistua Energymin tunneille alennetulla kertamaksulla (5 € aikuiset / 3 € lapset).  Loma-aikoina (joulu- ja hiihtoloma) voimassaolevalla koulukortilla saa osallistua Energymin tunneille ilman lisämaksua.  Tämä ei koske ylioppilaskirjoituksista johtuvia tai muita koulujen tekemiä peruutuksia.  Etu on voimassa vain silloin, kun peruutus on tapahtunut TNV:n toimesta.

Kausimaksut

Mikäli joku haluaa ostaa sinulta kausi- tai vuosikortin, kortit ja voimassaolotarrat löytyvät vastaanottotiskin ylälaatikosta.  Voimassaolevat hinnat löytyvät aina jäsen-lehden takakannesta. Aikuisten kortti on sininen ja alle 15-vuotiaiden vihreä.

Jokaisen käteisellä maksavan henkilötiedot täytyy ottaa ylös jäsenrekisteriä varten.  Henkilötietolomakkeita on tiskillä.  Ne, joilla on kuitti jo maksetusta jäsenmaksusta saavat vaihtaa kuitin suoraan korttiin tai kausitarraan (jos on jo kortti).

  • Kaikki käteismaksut kirjataan tiskillä olevaan listaan.  Ehdottoman tärkeää on myös merkitä onko maksu suoritettu käteisellä, maksukortilla vai liikuntaseteleillä.
  • Rahat ja liikuntasetelit laitetaan kirjekuoreen, joka on samassa laatikossa kertamaksupussien kanssa.
  • Maksupäätteen käyttöön saat opastuksen henkilökunnalta.
  • Jokaisessa vastaanotetussa liikuntasetelissä tulee kääntöpuolella olla käyttäjän nimi!

Välineiden käytöstä

Mikäli siirrät saliin välineitä, alustoja tai huonekaluja muista tiloista, muista palauttaa ne takaisin paikoilleen tunnin jälkeen.

Jumppa-alustat säilytetään päällekkäin, joten ne eivät pääse kuivumaan tai tuulettumaan käyttöjen välillä.  Tästä syystä olemme kehottaneet jumppaajia käyttämään omaa pyyheliina alustan päällä.  Ohjaajan toivotaan olevan tässä asiassa hyvänä esimerkkinä.

Äänentoistolaitteet

Energialähteen äänentoistolaitteet tulevat yhtaikaa päälle laitteiden takana sijaitsevasta punaisesta katkaisijasta.  Muut ohjeet löytyvät laitteisiin kiinnitettyinä.  Muista kytkeä virta pois, mikäli olet viimeinen käyttäjä.

Poistuminen salista

Energialähde-salista poistutaan takimmaisesta ovesta ja tullaan sisään etummaisesta.  Näin helpotetaan jonkin verran ruuhkaa, joka tuntien vaihdossa syntyy oviaukkoon. Totuta jumppaajat tähän käytäntöön.  Huom! Myös ohjaajan tulee palauttaa käyttämänsä välineet paikoilleen.

Oven avaaminen

Ala-ovi on ajastettu olemaan auki tuntiemme ajaksi.  II kerroksen lasinen palo-ovi noudattaa samoja aukioloaikoja.  Ovi jää helposti auki, joten viimeisen lähtijän tulee varmistaa, että se on painettu kunnolla kiinni.

Mikäli lukitusten kanssa ilmenee ongelmia, etkä jostain syystä pääse sisälle, ota yhteys samassa kiinteistössä A-rapussa sijaitsevaan hälytysvalvontaan. He päivystävät 24/7 numerossa 02 2846999.  Normaalina työaikana saat apua myös huoltomies Ilkka Laineelta 044 3554912.

Hätäpoistumistiet

Porraskäytävän lisäksi tiloista pääsee ulos hätätien kautta, joka löytyy Joutsenlampi-salista ja on merkitty vihreällä valo-opasteella.  Palohälytysnappi puolestaan on sisääntuloaulassa juomapullojen täyttöpisteen yläpuolella.  Palohälytyksen sattuessa jumppaajat on ripeästi, mutta rauhallisesti ohjattava ulos tiloista.

Ensiapu

Ensiapukaappi on saleihin johtavalla käytävällä pukukaappirivistöjen välissä.  Avain löytyy vastaanottotiskiltä.  Kylmäpakkauksia on myös Energialähde-salissa äänentoistolaitteiden alapuolella.

WC-paperin ja käsipyyhkeiden täyttö

Mikäli WC- ja suihkutiloista pääsee paperit loppumaan, voit täydentää niitä liikuntasihteerin huoneen vieressä olevasta varastosta.  WC- ja pukutilojen käsipyyheroskikset voi tarvittaessa tyhjentää siivouskomerossa olevaan jätesäkkiin. Mikäli innostut muutenkin siistimään paikkoja, merkitse tekemäsi työ siivouskomeron seinällä olevaan listaan.

Päivän päätteeksi

Mikäli henkilökuntaa ei ole paikalla, viimeisen tunnin ohjaajan tulee odottaa jumppaajien poistumista ja sen jälkeen huolehtia, että kaikki ikkunat ja ovet on suljettu, salitiloihin johtava ovi lukittu (myös porraskäytävään johtava lasiovi) ja valot kaikista tiloista pois päältä.

Kokoustilojen käyttäjille

Siisti omat jälkesi ja tiskaa käytössä olleet astiat.  Imuri löytyy kokoustilan varastosta.  Käytävätilan kautta kuljetaan myös samassa kerroksessa sijaitseviin toisiin yrityksiin, joten pidä huoli, että kokoustilan ja toiminnanjohtajan huoneiden ovet varmasti menevät lukkoon (jäävät huomaamatta helposti auki-asentoon).

Pysäköinti

Aamulla ja päiväaikaan kiinteistön piha-alueella ei ole pysäköintipaikkoja. Silloin kannattaa pysäköidä esim. Perämiehenkadun varteen. Illalla ja viikonloppuisin saa pysäköidä myös pihan varatuille paikoille, lukuunottamatta M-Clubin paikkoja.

Kiitos sinulle, kun olet mukana varmistamassa, että toiminta Energymissä sujuu mutkattomasti ja turvallisesti!