Enerstarsien uutisia

Tanssin kevät

TNV tanssi joukkueiden kevät on startannut iloisissa merkeissä.

Energizer päätti syyskautensa upeasti kultamitalliin ja joululoman jälkeen treenisaleihin palasi entistä motivoituneempi ja levänneempi joukko nuoria naisia.

Kevään ohjelman teema on noita ja kevät tuo tullessaan muutamat kisat ja seuran oman tanssikatselmuksen huhtikuun 28 päivä Samppalinnassa.

Treenisalien lisäksi joukkue on käynyt hakemassa virtaa Tampereella vietetystä joukkueillasta, jossa nautittiin mm. upeasta tanssiteatteriesityksestä.

Enerstars joukkueen treenit ovat myös lähteneet vauhdikkaasti liikkeelle. Joukkue on kasvanut upeaksi 17 tytön porukaksi ja tanssin ilosta nautitaan nyt täysin rinnoin.

Enerstars joukkueesta kisaa kevät kaudella Starteam trio ja soolona Erika Lorentz, koko joukkueen saamme nähdä mukana apujoukoissa seuran omassa tanssin katselmuksessa 28.4 ja esiintymässä kevätkarnevaaleissa 8.5.

Evelia joukkue treenaa nyt keväällä hiukan runsaammin, upean 12 tytön voimin. Joukkueella kisailut alkavat kun huhtikuussa osallistutaan seuran katselmukseen. Myös kevätkarnevaaleissa joukkue tulee riemastuttamaan yleisöä taitavalla ja hauskalla esityksellään, kuten joulunakin saimme nauttia.

Mikäli olet kiinnostunut tanssista harrastuksena niin sekä Evelia että Elodie hakevat riveihinsä uusia tyttöjä, lisätietoja löydät osoitteesta www.tnv.fi ja ottamalla yhteyttä valmentajaan.

 

TNV mukana Skanssin joulunavauksessa 2-3.12.2017

Joulu jo kolkuttelee ovella ja Suomen virallinen joulukaupunki heräilee myös hiljalleen tunnelmaan ja odottamisen iloon erilaisin tapahtumin.

Kauppakeskus Skanssin joulunavaus on 2-3.12 ja kauppakeskus on täynnä kaikenlaista mukavaa ohjelmaa koko perheelle, myös joulupukki on kiireiltään ehtinyt mukaan tervehtimään lapsia ja vastaanottamaan joululahja toiveita.

TNV:n tanssin kilpajoukkueet ovat myös mukana tapahtumassa. Sunnuntaina voit tulla leikkipisteelle puuhastelemaan liikunnallisiin leikkeihin klo 12-16.00 ja Skanssin aukiolla pääset nauttimaan taidokkaasta tanssiesityksestä klo 12.00.

Tervetuloa Skanssiin!

Voimisteluviikko -tapahtuma Skanssissa la 26.8.2017 klo 10.00-13.00

Voimisteluviikko -tapahtuma järjestetään taas perinteisesti kauden alkuun Skanssissa. Turun Naisvoimistelijat ovat myös tapahtumassa mukana. Tervetuloa tutustumaan voimistelun monipuoliseen maailmaan, saamaan kattavaa infoa lajeista sekä harrastusmahdollisuuksista ja tietenkin seuraamaan upeita esityksiä.

Tanssin kuulumisia kaudelta 2016-2017

TNV:n tanssille kausi 2016-2017 on ollut vaiherikas.

Vanhin tanssijoukkueemme Energizer piti hieman rauhallisemman kauden, viime kauden SM kisojen jälkeen. Syksyllä vielä kisailtiin, mutta kevät keskityttiin treenaamiseen ja akkujen lataamiseen. Seuran kevätnäytöksessä nähtiinkin uutta intoa pursuava tyttöporukka, joka odottaa jo malttamattomana ensi kautta.

IMG_9041

Enerstars joukkueessa mylläsivät pienet muutoksen tuulet läpi koko kauden. Muutos ei kuitenkaan aina ole pahasta vaan tällä kertaa tuottanut myös hyvää. Enerstarsia aloitti keväällä 2017 Birgitan parina valmentamaan Neea Rusi ja tyttöjen kevät olikin mukavan aurinkoinen.

Magic Move kisoissa saavutettiin Show 15-18v sarjassa hopeaa ja kauden viimeisistä Show Your Dance by Cailap kisoista jäi käteen kunniamaininta parhaasta kokonaisuudesta. Hyvillä mielin saavat tytöt kirmata kesälaitumille odottamaan ensi kautta.

Enerstars     Enerstars 2

Tuoreimmat tulokkaat kaudelle olivat tammikuussa 2017 startanneet EnerKids 1 ja EnerKids 2. EnerKids 1 on 6-8 vuotiaiden, tanssista kiinnostuneiden tyttöjen kilpailuun tähtäävä joukkue, joka treenaa kerran viikossa. EnerKids 2 on 9-12-vuotiaiden tanssia harrastaneiden tai siitä kiinnostuneiden tyttöjen joukkue, joka treenaa kaksi kertaa viikossa. EnerKids 2  kisasi ensimmäisenä keväänä kerran, syksyllä tarkoitus osallistua ainakin kahteen. Kummassakin joukkueessa töitä tehdään tosissaan mut ei totisena. Joukkueita valmentavat Neea Rusi ja Vilma Sarre.

EnerKids 2 Magic Movesta saama palaute kertoo paljon tyttöjen ja valmentajien tahdosta ja työstä; hieno koreografia, treenaamalla hieman lisää tulee tästä ryhmästä kova tanssijoukkue. 

Näissä tunnelmissa on mukavaa lähteä kohti syksyä ja uusia haasteita.

IMG_8945

EnerKids 1 kevätnäytös 11.5

IMG_9232

EnerKids 2 kevätnäytös 11.5

Valmennuksen maksuton tammikuu

Valmennuksen maksuton tammikuu on taas täällä!

Tammikuun ajan saat maksuttamaksuton2017-1 harrastaa ja tutustua TNV:n valmennuksen ryhmiin.

TNV:llä on kattava tarjonta kaikenikäisille voimistelusta kiinnostuneille tai aikaisemmin lajia harrastaneille.

Lisätietoja löydät nettisivuiltamme www.tnv.fi/voimisteluvalmennus ja www.tnv.fi/tanssi.

Huom! Muistathan, että seuraaviin ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu kauden alussa nettisivuillamme. Valmennusmaksut kuitenkin laskutetaan vasta viikolla 6. 

  • Nuppuvoimistelu 3-4-vuotiaille la 9.15-10.00 Energym.
  • Alkeisvalmennus 4-6-vuotiaille ja alkeisvalmennus 6-8-vuotiaille pe klo 17.00-18.00 ja 18.00-19.00. Energym.
  • Alkeisvalmennus 9-12-vuotiaille su klo 16.30-17.30 Energym.
  • Alkeistanssin uutuusryhmät EnerKids 1 ja 2 la klo 10.15-11.15 ja 11.30-12.30. Energym.

Jos et tammikuun jälkeen haluakaan jatkaa, maksu 0 €. Jos jatkat harrastusta, kausimaksu maksetaan normaalisti. 

Tervetuloa tanssimaan ja voimistelemaan TNV:lle!

Showtanssijoukkue Enerstar etsii lisää lahjakkaita tanssijoita joukkoihinsa

Showtanssijoukkue Enerstars hakee lisää tanssijoita joukkoihinsa.

Enerstarsissa tanssii 00-02 syntyneet ja joukkue treenaa 2 kertaa viikossa.

Tervetuloa maksuttomalle kokeilukerralle kaverin kanssa ke 19.10.2016 klo 18.30-19.30 Energymille, Vähäheikkiläntie 56 c, 2krs.

Lisätietoja valmentaja Birgitta Pajunojalta, birgitta.pajunoja@gmail.com

 

enerstars

 

Vapaaoppilaspaikka

Turun Naisvoimistelijat on 110-vuotisjuhlavuotensa kynnyksellä päättänyt ottaa seurassa käyttöön vapaaoppilasjärjestelmän. Vapaaoppilaspaikkaa voivat hakea tietyin kriteerein kaikki valmennusryhmissä tai -joukkueissa harjoittelevat voimistelijat ja tanssijat.

Hakuaika kevään osalta on 1.-30.11.2015. Tarkemmat tiedot hakukriteereistä sekä vapaaoppilaspaikasta löydät hakemuksen kanssa samasta liitteestä. Hakemuksen löydät vapaaoppilaspaikan sivulta.tähtitnv

Uusi kausi on alkamassa!

Enerstars joukkueen kuulumisia.

Jatkossa joukkueemme kuulumisia voitte seurata osoitteessa enerstars.blogspot.com ja instagramissa nimimerkillä Enerstars.

 

Tanssijat Helsingborgin Eurogymiin

Eilen saatiin pakettiin viimeiset treenit ja tänään illalla hypätään laivaan ja kohti Ruotsin Helsingborgissa järjestettävää Eurogym-tapahtumaa.

TNV:n tanssijoista koottu 13 tytön ryhmä on harjoitellut pitkin kevättä kisaohjelmien ohessa Helsingborgissa esitettävää Circus-ohjelmaa ja nyt on aika pakata esiintymisvaatteet matkalaukkuun. Viimeiset treenit menivät hyvin ja ohjelma saatiin esityskuntoon. Eurogym-tapahtumassa tytöt treenaavat eri workshopeissa tanssin lisäksi muun muassa akrobatiaa ja cheerleadingiä sekä osallistuvat erilaisiin iltatapahtumiin. Ohjelma esitetään kahdesti eri kaupunkilavoilla. Circus-ohjelma jää ainakin toistaiseksi Jenny-valmentajan viimeiseksi ja odotukset ovat sen mukaiset. Tapahtumakuulumisia saatte lukea, kun palaamme ensi viikon lauantaina. Alla muutamia kuvia viimeisistä harjoituksista.

Sirkusteltan ovet aukeavat

Sirkusteltan ovet aukeavat ja kuuden minuutin tanssi alkaa

Ohjelman lopulla sirkuksen esiintyjät väsyvät ikuiseen hymyilyyn

Ruotsin matkasta haaveilua treenien ohessa

Tanssin kausi päätökseen haikeissa tunnelmissa

TNV:n tanssijoukkueet ovat viettäneet kaksi edeltävää, aurinkoista viikonloppua kisahalleissa: 18.5. kisattiin Caribiassa Show Your Dance by Cailap -kilpailuissa ja 24.4. Pyynikin palloiluhallilla Pyörre-tanssitapahtumassa.

Show your dance by Cailap -kisasta Enerchicsit nappasivat kunniamaininnan parhaasta ideasta yli 16-vuotiaiden sarjassa kun taas Energizer palkittiin sponsorin, Cailapin suosikkijoukkueena. Myös Enerteens kilpaili ensimmäistä kertaa yli 16-vuotiaiden sarjassa. Enerstars osallistui 12-15-vuotiaiden sarjaan. Kaikilta joukkueilta nähtiin hyvät suoritukset, väliviikolle jäi kuitenkin vielä hiottavaakin.

Pyörre-tanssitapahtumassa Tampereella kaikki joukkueet paransivat omaa suoritustaan. Kunniamainintoja tai rahapalkintoja ei tällä kertaa saatu mutta kaikki valmentajat olivat erittäin tyytyväisiä kauden viimeisiin suorituksiin. Viikonlopun tunnelmat olivat melkoisen haikeat kahdestakin syystä: seurassa 8 vuotta kilpaillut ja esiintynyt Enerchics lopetti kisaan pitkän uransa tehden tilaa nuoremmille. Joukkueen naiset hajaantuvat muun muassa opiskeluihin, vaihtoon, työharjoitteluun ja armeijaan. Toinen itkua aiheuttanut aihe oli Jenny-valmentajan lopettaminen: Energizer, Enerteens ja Enerstars jäävät nyt muiden valmentajien hoiviin. Asiat on hyvä lopettaa vielä kun niistä nauttii. Kaikki joukkueet treenaavat vielä juhannukseen asti ennen kesälomaa, Ruotsiin heinäkuussa lähtevä Eurogym-tiimi vielä pidempään.

Energizer, Enerteens ja Enerstars kesätunnelmissa

Pisimpään Jennyn valmennuksessa ollut Energizer saa elokuusta alkaen uudet valmentajat. Teineistä on jossain välissä ehtinyt kasvaa aikuisia naisia.

Tanssijat valtakunnallisessa Showssa

TNV:n kaikki tanssijoukkueet kilpailivat 26.-27.4. järjestetyssä Voimisteluliiton valtakunnallisessa Showssa. Seuran parhaan sijoituksen saavutti Enerteens ollen 12-15-vuotiaiden showtanssi-sarjassa viides. Muut joukkueemme joutuivat tyytymään kahdeksansiin sijoihin: Enerchics vapaatanssi yli 20v-sarjassa, Energizer showtanssi yli 16v-sarjassa ja Enerstars showtanssi 12-15v-sarjassa.

Enerchics kilpaili lauantaina kovatasoisessa aikuisten sarjassa, jonka voitti Käpylän Voimistelijoiden Osiris-joukkue. Enerchicsien uusi Lady Waltz-ohjelma on valmentaja Vilja Parkkisen tekemä ja sillä kisattiin nyt ensimmäistä kertaa. Pisteet sarjassa nousivat todella korkeiksi ja Chicsit saivat positiivista palautetta muun muassa upeasta pyörivästä nostosta. Sijoitukseen sekä tanssijat että valmentaja toivovat parannusta kaksissa seuraavissa kisoissa Turussa ja Tampereella.

Sunnuntaina kisannut Energizer teki kauden parhaan suorituksensa ja joukkue saikin täydet pisteet ryhmän toimivuudesta. Hiomista jäi kuitenkin ilmaisupuolelle mutta jalka- ja hyppytekniikka on kehittynyt viime kaudesta, kiitos varmasti kuuluu näihin asioihin lisätukea antaneelle Yasmin Akbulatille. Yli 16-vuotiaiden showtanssi-sarjassa piste-erot joukkueiden välillä jäivät todella pieniksi ja Energizereille jäi nälkä parantaa Let´s play-ohjelmaa seuraaviin kisoihin.

Enerteens ja Enerstars kilpailivat tällä kertaa samassa sarjassa, Enerstars ensimmäistä ja Enerteens toiseksi viimeistä kertaa. Viime kaudella Starsit kävivät kokeilemassa näytössarjan puolella ja nyt joukkue osallistui kilpasarjojen puolelle ensimmäistä kertaa. Starsien uuden ohjelman Matkijanärhi on tehnyt Birgitta Pajunoja, joka on tammikuusta asti valmentanut tyttöjä. Seuraavia kisoja varten tarkoituksena on tehdä muutamia muutoksia ohjelmaan sekä treenata liikkeiden samanaikaisuutta vielä lisää. Ensikertalaisiksi Starsit kuitenkin selvisivät kisasta hienosti: tytöt paransivat suoritustaan todella paljon vielä aamun harkan jälkeen. Enerteensit sen sijaan ovat kilpailleet tällä kaudella jo kaksi kertaa mutta Showssa kokeiltiin ensi kertaa uutta Crista Valtasen ja Ilona Korpelan tekemää Four Seasons -ohjelmaa. Suoritus oli varmaa ja tyttöjen hyvä joukkuehenki näkyi tekemisessä. Mitalisijoista jäätiin vain muutamia pisteitä. Seuraaviin kisoihin tytöt joutuvatkin uuden haasteen eteen: vuorossa on siirtyminen yli 16-vuotiaiden sarjaan ja vastaan tulevat kaikki kolme valmentajaa Jenny, Crista ja Ilona.

Enerchics

Enerteensien ihanat hiukset

Viidensiksi sijoittuneet Enerteensit valmentajiensa Cristan ja Ilonan kanssa

Show 12-15-vuotiaiden palkintojenjako

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Show yli 16-vuotiaiden palkintojenjako: Energizer

Aurinkoisessa kelissä sai lämmitellä ulkona: Enerstars ja valmentaja Birgitta

Enerstars treenaa ensimmäisiä kilpasarjan kisoja varten

Kevät on mennyt nopeasti kun syksyllä tanssin treeniryhmänä aloittanut Enerstars on harjoitellut uutta kisakoreografiaansa. Seuran katselmuksessa tytöt kävivät jo hakemassa tuomareilta palautetta ohjelmasta ja huhtikuun lopulla suunnataan Voimisteluliiton Showhun. Joukkueeseen tammikuussa liittyneet uudet tytötkin ovat päässeet jo mukaan todella hyvin. Enerstarsien Nälkäpelistä ideoitu ohjelma on jo valmis ja sitä hiotaan vielä reilun kuukauden ajan. Tytöt kisaavat Showssa vapaasarjassa 12-15v.

Enerstarsit odottelemassa katselmuksen suoritusvuoroaan

TNV Valmennuksen katselmus keräsi yhteen upean määrän voimistelijoita ja tanssijoita!

Turun Naisvoimistelijoiden katselmuksessa nähtiin yli 150 upeaa urheilijaa. Joukko koostui seuran tanssijoista, joukkuevoimistelijoista ja rytmisen voimistelun tytöistä. Tämän lisäksi paikalle mahtui vielä iso määrä kannustajia ja tukijoukkoja. Pienestä ahtaudesta huolimatta tunnelma oli loistava, kun pitkästä aikaa seuran katselmus pidettiin yhteisesti koko valmennuksen voimin.

Kristallien uusimmat tytöt Julia ja Tuuli pääsivät jakamaan suoritusjärjestyksiä katsojille:)

Kaikkiaan katselmukseen tiiviiseen aikatauluun TSYKin koululla saatiin mahdutettua 37 ohjelmaa. Mukana olivat Tanssin joukkueet: Enerstars, Enerteens, Enerchics ja Energizer. Joukkuevoimistelun joukkueet: Heliot, Karneolit, Pink, Lime, Neon, Tixia ja katsomossa mukana myös seuran pienempien joukkue Diorit. Rytmisenvoimistelun puolelta nähtiin sekä joukkuesuorituksia että yksilösuorituksia kaikilta seuran rytmisen voimistelun ryhmiltä: Kristallirytmiset, Glitterirytmiset ja Tähtirytmiset.

 

LIME

 

Tuomareina toimivat seuran omat tuomarit: Salla Virranniemi (JV), Elina Nikkanen (JV), Anneli Viitakangas (RV), Maiju Korpela (RV) ja Iina Toukonen (tanssi). Suuri kiitos tuomareille heidän arvokkaasta työstään ja palautteestaan.

Tuomari Elina Nikkasen mukaan ”oli hienoa nähdä joukkueiden ja ohjelmien kehitys tammileiristä. Ohjelmat ovat jo siinä kunnossa, että nyt on huomio kiinnitettävä suorituspuhtauteen niin, että ohjelmiin rakennettu tekninen arvo tulee esiin. Kaikilla joukkueilla oli omaan tyyliinsä sopivat ohjelmat ja suorituksen viimeistelyn myötä niistä tulee vielä persoonallisempia kokonaisuuksia. Ilmaisua ja rohkeutta suorittamiseen vielä kaikille joukkueille lisää niin ollaan valmiita kauden kisoihin.”

Katselmus oli hieno etappi kohti kevään kilpailuja. Isot tsempit kaikille tuleviin kisatapahtumiin ja paljon onnistumisia kevääseen!

TIXIA

Iso kaunis keväinen kiitos myös kaikille paikalle olleille vapaaehtoisille, apunne on korvaamatonta!

 

Tanssin treeniryhmä on nyt Enerstars

Syksyllä aloittanut tanssin treeniryhmä on nyt muuttunut varsinaiseksi joukkueeksi ja jatkaa seuran energistä tanssivalmennusta nimellä Enerstars. Joukkueen kaksitoista 01-99-syntynyttä tyttöä äänestivät joululoman aluksi muutaman ryhmän sisältä tulleen ehdotuksen joukosta nimeä ja Enerstars ylsi ykköseksi.

Ryhmä kävi kokeilemassa kilpailemista jo syyskaudella Voimisteluliiton Shown näytössarjassa saaden hyvää palautetta positiivisesta suorituksestaan. Ryhmän Älä tule hyvä tyttö-koreografialla kilpailtaneen myös kevään puolella alkukaudesta ja sen lisäksi tammikuussa aloitetaan valmennustiimiin mukaan hypänneen Birgitta Pajunojan tekemän uuden ohjelman harjoittelu. Toisena joukkueen valmentajana jatkaa syksyllä tyttöjen kanssa aloittanut Jenny Pitkäkaski. Joukkue ottaa muiden seuran ryhmien lailla myös mukaan uusia tanssijoita 6.1. järjestettävässä hakutilaisuudessa klo 13.30-14.30 Energymillä. Tervetuloa mukaan tulevaisuuden tähtiin, Enerstarseihin!